בר משתעלת נורא ולא רוצה לאכול! הצילו! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לבר יש מאז גיל חצי שנה תקופות של ליחה ושיעול קשה ולפעמים שומעים ציפצוף בנשימה שלה. אנחנו עושים לה אינהלציות של מי מלח ולפי הצורך גם מוסיפים ונטולין. פעמיים קיבלנו סטרואידים שממיסים בכפית, ויש לנו משאף ונטולין, מכשיר אדים קרים, וטיפות אקליפטוס. כ-ל זה ולא עוזר.
7 תגובות
עמוד 1
אנחנו סובלים ממש כמוכם:(( מחכה לעדכון..אולי יתנו לך פתרון שעוד לא ניסינו..
ואוו מסכנונה..... תכלס אין פיתרון כי רק שיעבור יחזור לה החשק לאכול..... מחזיקה אצבעות לסופר החלמה מהירה ובשורות טובות...
מאמי
[/url
מאמי אין לי מושג נכנסתי כדי לאחל רפואה שלמה במהרה
אודליה - יש לנו אירוצ'מבר למשאף. שמעתי על האבקה הזאת למניעה ואני אשאל עליה את הרופא. תודה! כבר קבעתי לרופא שלנו אז אני אלך אליו, וגם מבשרת לא כזה קרוב... הרופא שקבענו ברמת אביב. אף אחד לא מעשן אצלינו. לבעלי היה אסטמה כילד, וגם לאחי.