היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ברי סימון אני מאמינה בקב"ה באמונה שלמה מה שהגברת הנאווה עושה זה להרחיק אנשים מהדת זו לא דרך לקרב אנשים חושבת שהיא צדיקה גמורה יש חילוניות גמורות שיותר צדיקות ממנה מדברת לשון הרע מבזה אנשים ברבים צוחקת ומלגלגת מישהו צריך להזכיר לה שכל אלו הן איסורים גדולים בתורה
13 תגובות
עמוד 1
האמת אביבית מפתיעה אותי היא ממש בחורה נבונה
היא פשוט מגעילה. ההתבטאויות שלה מאוד אלימות, היא לא מכבדת אפ אחד ובטח שלא מייצגת את הקהילה החרדית
סיון גם אותי אביבית מפתיעה הייתי בתוכה שהיא חלולה מסתבר שההפך הוא הנכון... חבל שהיא ככה באמת
בנות אני איתכן אביבית לא טיפשה בכלל הייתי בטוחה שהיא פקק
אבל ברי מזעזעת בעייני בממש בושה !! לפעמים עדיך להיות ברברי חלולה כמו אביבית מאשר אנטיפטית ודעתנית חסרת טקט
אולגה אני איתך
יאלה ברי הביתה!! חבל שאי אפשר להוציא שניים את קים בכיף הייתי מוציאה שיהנה בחיים של בחוץ מה הוא צריך את זה?? חחח שניהם לא עוברים לי ברשתית ןיש עוד כמה אבל נשאיר אותם להדחות הבאות
והצל של ברי שכחתי איך קוראים לה חחח
זיוה
ברי הזאת איכס גועל נפש מה ניהיה ממנה? לא מקשיבה לאחרים , כופה את דעותיה על אחרים, צוחקת עליהם , מתבטאת לא יפה ... שהיא דיברה עם השמאלני רציתי לתת לה מכות! היא שואלת אותו שאלות ולא נותנת לו לענות. עזבו שהוא מעצבן אותי גם אבל ראבק- תני לבןאדם לדבר!!!
נשלח אותם הביתה וכמה שיותר מהר......מעצבנים! {וגם השמולאני הזה}
אחרי מה שאני רואה.... לא מפתיע שהיא התגרשה 7 פעמים!! מי יכול לסבול להיות לידה?!?!
"כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא..." graphics.com/myspace/text_generator.php]
נכון היא מממש מעצבנתתתת
היא באמת מעצבנת רוצה רק להשמיע את עצמה ולא נותנת להשחיל מילה