היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לחמי יש ביום רביעי הקרוב יום הולדת - המשפחה חוגגת לו משהו גרנדיוזי אני כל כך אוהבת אותו. אבל באמת שאני מתלבטת אם ללכת או לא ללכת למרות כל ההערכה וההערצה שיש לי אליו במסיבת יומולדת של גיסתי בגחלים היה על הפנים, מבחינתי כמובן הייתי פשוט אויר.
20 תגובות
עמוד 1
אני לא כ"כ מבינה. יש לי חורים בסיפור... את אוהבת את חמך וחמתך? או לא? היה איזה מקרה ספציפי? מה היה ביום הולדת של גיסתך? ומה בברית?
מאמיייי מי תבין אותך כמוני? אצלי הם מחזיקים את הילדים, ברגע שמרגיש לי יותר מדי זמן אני מסמנת לעינן בעיניים והוא מטפל בזה כל פעם במשפט אחר- ״תביאי לי אותו, התגעגעתי לילד שלי״ ״קר, אני שם אותם בעגלה״ ״תפסיקו להרגיל לי אותם לידיים״ ועוד.. ככה אני ״לא אשמה״ ולבן/אח שלהם הרי תמיד סולחים. תכיני את מתן.
תדפקי הופעהההההההה תלכי תעשי את אכבוד לחמך... למרות הקשיים. ואל תתני את הילד לאף אחדדדדדדד
לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
שחר המלך - בקצרה אני אגיד חמותי וחמי גרושים, האמא גרה עם הגיסות ועושות לי טירור האבא גר בעיר אחרת, התחתן שוב ואנחנו שם כל יום
אני בדיעה של ליטל דפקי הופעה ויאללה להוצאי להם תעיניים תתנהגי רגיל שהם ירגישו רע אחריי זה !!!
ואלל תתני תילד הרבה תבואי עם תירוצים עייף רעב בלה בלה בלה...........
מבינה לליבך אני באותו סיפור תאמיני לי
לדעתי תלכי ועל תתייחסי אליהם!! אם לא בא לך את יכולה לקחת את הילד בחזרה אלייך הוא שלך ואף אחד לא חייב "להתנחל" עליו חצופות מגעילות
אה אוקי עכשיו נשמע יותר הגיוני. אז במסיבה של חמך גיסות שלך כנראה יהיו זה מה שאת מתלבטת?
אני כן הייתי הולכת. אם חמך הוא בן אדם נורמלי מגיע לו הכבוד הזה. מגיע לו להנות עם הנכד ועם הילדים שלו. הייתי אולי מחזיקה את נהוראי בידיים ואז אם לא מתיחסים אלי אלא ישר נניח באים לקחת אותו הייתי מכניסה איזה משפט מתחת לחגורה
יפה שלי את יכולה לשים אותו עלייך במנשא, מי ייקח אותו ממך?
וחוץ מזה, זה הילד שלך! אף אחד לא ייקח לך אותו! שיקפצו! אוף אני כ"כ מבינה, זה מעצבן ממש!
קבלי מלא
שירשור אני יכולה להבין אותך ברמות שאת לא מבינה.. אני לא יכולה לספור את הפעמים שממש החזקתי את ליעד חזק חזק בידיים ובכל זאת מישהו מהמשפחה של בעלי (לא ננקוב במי מו מה יש כאן יותר מדי שמכירים אותי..) לקח לי אותו מהידיים אפילו שאמרתי בפירוש לא. בגלל שאני כל כך מבינה אותך ובמיוחד אחרי כל מה שעברת איתם אני לא בעד שתלכי.. למה שיהיה לך רע? לא לא ממש לאא! את לא הולכת להנות שם אלא רק להתבאס אז למה יפתי? אני חושבת שתלכו אליו את ומתן מתי שתוכלו בזמן הקרוב תביאו לו מתנה ותתנו לו את הכבוד שמגיע לו בדרך שא תבוא על חשבונך! מתה עלייך אהובה
שימי פססססססססססססססס על הפוסססססססססטמות ליאת
[
מה עם אפשרות לשים את הילד אצל בייביסיטר (אמא/אחות..) ורק את ובעלך תעשו מזה דייט פרטי שלכם?
אני חושבת שתלכי. כי חמך לא אשם...
לגבי נהוראי תוכלי להרדים אותו לפני? וכשהוא מתחיל להתעורר לסיים עניין וללכת? כי אני לא מסכימה כלכך עם הבנות מעליי שאומרות פשוט לא לתת כי אי אפשר. בסה"כ אלו לא אנשים זרים אלא משפחה שלו וזה לא נעים אם תתחילי להגיד "לא" סתם. אז תמציאי סיבה ישן/חולה/קר בחוץ /רעב וכד'