שאלה מוסרית! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חייבת את עצתכן ולא יכולה לפרט יותר מזה לצערי

29 תגובות
עמוד 1

• לצערי הרב...
    לא להתערב...
    ליאת

[
  • לדעתי, אין לך שום זכות להתערב ובטח שלא לפנות אל אשתו.
    טת יכולה לייעץ לה, לנסות ולשכנע אותה, אבל ממש לא לבחור בשבילה.

• לא הייתי מתערבת מכיוון שדבר כזה עלול לפרק משפחה
    את בטח לא רוצה להיות הגורם

• אני מכירה את כל הצדדים בסיפור אישית

• מאמי באמת לא כדי לך בסוף את תצאי הלא בסדר ככה זה שצד שלישי מתערב

• בעעע איזו הרגשה באסה זאת..חבל שהיא שיתפה אותי מלכתכילה!

• את מכירה גם את הגבר?
    מספיק קרובה אליו בשביל לנהל איתו שיחה? הוא מספיק נורמלי בשביל שהשיחה תועיל?

• את הגבר אני מכירה הכי פחות טוב מבין השלושה , את הבנות אני מכירה ממש טוב..

• אין לי מושג
  • מצב לא נעים..אבל באמת כמו שאמרו לך
    לא להתערב..
    זה לא לעיניינך ובגלל שרצית להיות חברה טובה-תקבלי הכי הרבה על הראש... גם יותר מהחברה.
    ותקבלי מכל השלושה...
    תדברי אם יש לך אפשרות איתו.. ועם החברה..אבל שלא יגיע ממך לאישתו.

דברו איתי בפייסבוק

• מאמי לדעתי תגידי לה שאם היא לא תפסיק עם ההתנהגות הזאת, את תספרי לאישתו
    אולי זה ירתיע אותה?

אני עדיין בהלם . .

• בואי נגיד שאם אשתו היא קרובה אלי קרבה ברמת אחות או גיסה או חברה טובה טובה טובה טובה הייתי אומרת לחברה שלי (זו שמתעסקת עם הבעל) שאם היא לא גומרת איתו אני הולכת לספר לאישה וגם הייתי מבצעת. אבל קרבה רחוקה יותר ברמת המכרה או חברה סתם לא הייתי אומרת לאישתו אלא אולי רק מאיימת שאגיד.
    בקשר לזו שמתעסקת עם הבעל הייתי בנוסף גם אומרת לה שאני לא מדברת איתה עד שלא מנתקת קשר איתו. אני חושבת שזה המקסימום שהייתי עושה.

• בואו אני אספר לכן ממש בקצרה כי אני די מפחדת שאחד מהצדדים בטעות יגיע לזה איכשהו מתישהו אז ממש על רגל אחת
    זו שקרובה אליי והבעל הכירו באיזה מקום והוא לא סיפר לה שהוא נשואי
    אז הם התחילו איזשהו סוג של קשר וכשהיא כבר ממש התאהבה אחרי איזה חודש וחצי הוא סיפר לה את האמת
    היא חתכה והתרחקה לתקופה מסויימת אבל בסופו של דבר הוא הצליח לחרטט אותה שהוא עומד להתגרש והחזיר אותה
    היא מכירה גם את אשתו..
    ולי ממש ממש ממש כואב על אשתו ברמות שאתן לא מבינות ממש רע לי עם זה..
    אני מבינה שאין ממש משהו שאני יכולה לעשות :(
    אמרתי לה שלא תדבר איתי עד שהיא לא חותכת את זה.. ובינינו גם אז אני אשקול אם להמשיך איתה את הקשר
    כי למרות שאני ממש אוהבת אותה ושחוץ מכל זה היא בן אדם זהב היא מטומטמת ואין לי כוח לאנשים כאלה בחיים שלי.. יש לי מספיק בצלחת שלי

• עם כמה שזה מסובך- לדעתי בשום אופן לא להתערב!
    בגלל שאת חברה של שתי הבנות הייתי ממשיכה להגיד ל ״מאהבת״ כמה שזה מסוכן וגם כמובן לא מוסרי ושתפסיק אבל את לא יכולה להחליט בשבילם.

• אז היא חיה באשליה שהוא עומד להתגרש וכל זה?
    ואז מה, נגיד והוא מתגרש.
    ונגיד והוא ממשיך איתה את הקשר אחר כך
    היא לא מצפה שכשהם יהיו ביחד הוא ימצא מישהי שלא יספר לה שהוא יוצא כבר עם מישהי?
    הקיצר- היא לא מבינה שאם הנשוי הזה בוגד באישתו הוא יבגוד גם בה?
    זה לא מפריע לה?
  • רציתי להוסיף בדיוק מה שמיצי אמרה!
    תעוררי אותה שפעם בוגד תמיד בוגד ובעיקר אם הוא מחרטט אותה ככה זה רק אומר שמחר יגמר לו ממנה והוא ילך למקום אחר וישאיר אותה ככה במקרה הטוב ועם ילד במקרה הפחות טוב.

• גם לדעתי לא להתערב !
    אל תשכחי שלא כולם אותו דבר ואת אומרת שאם חלילה היה קורה אצלך את רוצה שיבואו לספר לך , אבל אני לדוגמה מעדיפה שלא
  • ברור שלא לספר

• בשום פנים לא הייתי מתערבת, אבל היא כבר לא תחזור להיות חברה שלי

• כמו שרובן כבר אמרו...ממש לא להתערב
  • לא הייתי עושה שום דבר
    אם היא לא משוכנעת אז שום דבר לא יעזור
    תעזבי
  • פייייייי חתיכת סיפור!!!!
    ממש לא להתערב!

• מסובך ודאי לא להתערב
  • בואי אני אספר לך קטע שקרה אצלי בעבודה..יש לי חברה (או כרגע יותר נכון להגיד הייתה חברה) והיא רווקה + ילד, תמיד היינו יושבות בהפסקות ביחד בחדר אוכל והיא אמרה שהיא מחפשת אבא לילד שלה באתרי הכרויות, עד פה סבבה.. פיטעום לא רק אני אל כול המפעל שמו לב שהיא התחילה בהפסקות לשבת ליד איזה גבר שם והגבר הזה נשוי+2+אשתו בהריון..קיצר כמו שהבנתי התפתח ביניהם רומן והיא בעצמה סיפרה שנסעו לצימרים וכו...ועכשו תנחשי מה? הבחורה הזאת בחודש 6 מאותו הגבר שיש לו אשה בבית שמחכה לילד שלישי וזאתי נישארה בלי כלום רק עם עוד ילד ללא אבא...אני ששמעתי את כול הסיפור עשיתי לה מה זה פאדיחות שם במפעל וצעקתי ליד כולן שהיא .....שהולכת עם גברים נשואים ומפרקת משפחות,ולמה זה כול כך פגע בי? אני לא מכירה אישית לא את אותו הגבר ולא את אשתו אבל שמתי את עמי במקום של אשתו שבעלי הולך לעבדה ואני פה בבית עם שני ילדים +בהריון והוא בנתיים מספיק לעשות עוד ילד בעבודה...הקיצר כול המפעל מסתכלים עליה ממש בגועל..והיא בלי בושה פשוט מגיעה עם הבטן הענקית שלה משוויצה כזה...בסיפור שלך מאמי אני אמליץ לך בשום פנים ואופן על תפני לאשתו כי בסוף את זאתשתצאי אשמה, אותו הגבר ישנא אותך לעולמים ולכי תדעי איך הוא יתנקם בך על זה...נכון זה קשה לדעת ולשתוק אבל זה לטובתך מאמי...בהצלחה..
  • כמו שבעצמך אמרת, יש לך מספיק בצלחת שלך בשביל שתכניסי את עצמך לבעיות של אחרים...
    הבחורה מטומטמת, אין מה להגיד, וגם אני הייתי חושבת פעמיים אם להמשיך להיות חברה של אחת כזאת...
  • לצערי הרב כן יש לי חברה כזאת...

• טוב אז אני אגיד קצת ההפך- גילוי נאות קודם כל, יש לי חברה נשואה+ ילדה. את בעלה היא הכירה כשהיה נשוי לאחרת הם היו במערכת יחסים, לבסוף הוא התגרש מאשתו הראשונה והתחתן עם חברה שלי. עד כאן הכל בסדר. אבל מאז שהילדה נולדה הוא רחוק ממנה פיזית ונפשית. החברה שלי גילתה שהוא הודגש בה ועדיין נשארת אתו בניסיון לשקם( אם אתן שואלות אותי היא פשוט דוחה את הקץ). ולעניינו טלי, קודם כל תיהיי בטוחה שאשתו יודעת/ חושדת/ תחשוד בקרוב שבעלה בוגד בה. אינטואיציות של אישה יותר חזקות מכל דבר אחר. דבר שני אני חושבת בשונה משאר הבנות- אני הייתי ניגשת לבעל ואומרת לו שיש לו יומיים לספר לאישתו/ לחתוך מהמאהבת כי אם לא את תדאגי שזה ייודע לה. שוב כמו שאמרו לפניי תלוי מה הקרבה שלך לאשתו , אם היא סתם חברה של פעם ב אל תתערבי אבל אם היא חברה טובה זה המחויבות המוסרית שלך לדעתי. שוב אני ככה הייתי מתנהגת , כי בשבילי חברות טובות הן חלק בלתי נפרד מהגוף שלי ואני מוכנה לעשות בשבילן המון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה