היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות היום עשיתי מעקב זקיקים, ומיד לאחר מכן התחילו לי כאבים בבטן התחתונה ויכול להיות שבאזור הרחם, ובכלל בכל האזור למטה, הרופאה שעשתה לי את הבדיקה היתה ממש מגעלה וממש הכאיבה לי. האם למישהי היתה אי נעימות באזור, עשיתי את המעקב בבוקר ועד עכשין כואב לי, אין לי חשק לקיים יחסים! אציין שמעולם זה לא קרה לי לאחר אולטראסאונד ואני לא יודעת אם זה נורמאלי
7 תגובות
עמוד 1
זה יכול להיות.. לי קרה כמה פעמים.. מה היו התוצאות של המעקב? יש הרבה זקיקים? זה יכול להיות בגלל זה..
אתמול היו לי ממש כאבים, היום כבר לא אני אחרי טיפול של איקוקלימין - התוצאות לדעתי היו טובות: 3 זקיקים: בגדלים 20,21,22... וקיבלתי זרקית אורביטרל, בפעם שעברה היה לי רק זקיק אחד! מקווה שהפעם זה יצליח
איזה כאבים היו לך? בבטן או ממש באיבר המין? לדעתי זה פשוט בגלל שהרופאה היתה לא עדינה בלשון המעטה!
וואו תוצאות מצויינות העיקר שלא כואב כבר!! בבטן בעיקר, לא באיבר.. אם כואב לך באיבר אז כנראה היא באמת לא הייתה עדינה
תודה חמודה, אני מקווה שהחודש יהיה בסדר קודם הייתי בשירותים והיה לי דימום קל אני לא יודעת מה זה אומר נכנסתי קצת ללחץ שאלתי את ד"ר ישי בפורום שלו. אני מקווה שזה לא מסמל על בעיה כלשהי.