-
אני לא חיה בלי תמי 4!!!!!!!!!!
אחרי החתונה ישר עשינו!
מומלץ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
גם אנחנו- תמי 4 פרימו חתיך ומושלם
-
הכי נוח בעולם!!! עשינו תמי 4 איך שעברנו לדירה הזו וזה אחד הדברים השווים ביותר! לי יש את הפמילי, בצבע אדום (כדי שיתאים למיקסר קיימיקס
-
הזמנתי גם תפרימו החתיך בצבע שמנת
-
לי יש 3 ילדים, לנו יש בר מי עדן , החלטנו לכבות את ברז המים החמים כי האמצעית שלי אוהבת מים בטמפרטורת החדר לעומת הגדול שאוהב מים קרים קרים, אז קודם כל הבר נגיש ולא יושב גבוה על השיש ולכן הם שותים ממנו כל הזמן דבר שני זה מים מנרלים ודבר שלישי אני לא יודעת מה יש שם בתוך הפלסטיק של הפילטר ואני מוטרדת בנוסף מה עושה הפלואור ששמים בתוך המים בגוף שלנו, זה שהוא עוזר לשניים נחמד אבל מהשיניים לאן הוא הולך?
אז פעם בשבוע וחצי בעלי עושה קצת כושר ומרים את הכד.

-
בעלי קנה כשגיא נולד, ביקשתי ממנו........... לא רואה את חיי בלעדיו!!!!!!!!!!!!! כ"כ נוח וכ"כ כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
יש לי כבר התקנה היום
-
גם שלי בצבע שמנת! הורס
-
לדעתי, מוצר הכרחי כשיש ילדים!
-
לנו יש בבית מתקן של מי עדן - בעלי מחליף את הבקבוקים אז אין בעיה :-)
עדיף מאשר לסחוב אותם
וחוץ מזה שבעלי אומר שתמי 4 לא באמת מסננים כמו שהם טוענים - הם מסננים רק כלור, כל שאר החיידקים עוברים כרגיל כמו במי ברז ואין מצב בעולם שאני אביא את זה לתינוקי שלי
-
ולי יש בר מי עדן אדום מדהים - נו כי בעלי לא מוכן לראות צהוב ( מכבי ת"א) או שמנת ( מזכיר לו בית חולים ) .
דרך אגב למה צריך נורת UV? מוזר שבמים המנרלים לא מבקשים את זה , כנראה שאין שם הצטברות של חיידקים כמו מהפילטר- לא יודעת..
-
תמר1009 - מזכיר בית חולים או מכבי תל אביב ?!?! אוקיי
-
מומלץ בטירוףףףףףףףףףףףף
-
וואי מה זה בא לי לעשות אבל זה המון כסףףףף
-
גם לנו יש
פרימו בצבע סגול מהמם
הכי קל ונוח לשימוש
ותוך חצי דקה- מים מורתחים
זה מעולה עם תינוקות
-
אין הבדל?
אני מציעה לך ללכת לסופר ולקנות בקבוק מים מינרלים, לשתות ואז אחרי דקה לשתות את המי ברז המסוננים - ותיווכחי בהבדל בעצמך. אני עשיתי את זה וגיליתי שעדיף לי להשקיע עוד כסף לתינוקי שלי מאשר להתפשר על הבריאות שלו.
וחוץ מזה, מה אכפת לי מהעיצוב של המתקן אכפת לי מהילד
-
שלומית - אסור לתת אך ורק מים מינרלים לתינוקות.
עדיף להרתיח מהברז מדי פעם - במים מהברז יש מרכיבים שאין במים מינרלים.
לגבי הסקר לנו אין לא בר מים ולא תמי. יש לנו ברז וקומקום
[
-
יש לי פמילי אדום (כבר ציינתי שבעלי רוצה הכל אדום אדום אדוםםםםםםםםםם)
קניתי אחרי שלהב נולדה והבנתי שלסחוב כמויות כאלה של מים מינרלים בלי הפסקה זה טיפשות.
ואני מרוצה בטירוף
-
היי, אני קוראת את התגובות ורק עכשיו ירד לי האסימון שיש כאן כותבות מטעם המסננים, תראו כמה תגובות כל אחת כתבה, כדי להגיע לכזו כמות צריך ממש לעבוד פה בנות הזהרו !!

[
אולגה 24 951 הודעות, ויקי 2406 3200 הודעות, ענבל1234 3700 הודעות, מיכלי 6700 הודעות !!!, ויש שם עוד כמה- איכס גועל נפש, אני לא מאמינה למה שכתוב פה יותר
-
היחידות שאפשר לחשוד בהן (ובצדק!) שהן מגיבות מטעם חברות המים המינרליים הן את והשולמית הזו. איזו חוצפה יש לכן! אם אתן מנסות לקדם מכירות של ברי מים מינרליים כלשהו אתן עושות עבודה גרועה ממש!
ומה לעשות שאף אחת כאן לא טיפשה ויודעת לקרוא את הנחיות משרד הבריאות - מים מינרליים בפירוש לא מומלצים לתינוקות!
-
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תמר, מטעם מים מינרלים, הרגת אותייייייייייייייייייייי
בואי תצאי עלי שאני מטעם קומקום חשמלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ומספר הודעות- תכנסי באמת תראי מאיזה שנה כל ההודעות ועל מה הן מדברות...[
צריך ממש לעבוד פה בשביל להגיע לכמות כזאת- וול, מה אני אגיד לך...אנחנו באמת נמצאות פה כל היום, אבל לא מדברות על תוכן שיווקי
-
חחח דיי תמר הרגת... כל הודעה שלך ושל שונמית נראית כמו פרסום אגרסיבי למי עדן ואת מדברת על אחרות?
-
כמו שאמרו לך לפניי, אין על תמי 4!!!!!!! זה הדבר הכי פרקטי ונח בעולם. גם מים קרים, גם רותחים לקפה וגם פושרים. כולנו שותים ממנו וזה באמת מעולה. ממליצה
-
תמר בואי אומר את זה הכי בעדינות שאני יכולה
את מוזמנת לקחת את עצמך וללכת מפה
הבנות פה פעילות וזה בית חם ביותר. כולנו מכירות אחת את השניה גם בחיים הלא וירטואלים ולכן גברת את הזלזול שלך עליהן תשמרי לעצמך
אז יאללה ביייייייי
-
בדיוק קנינו בר מים לפני כמה ימים
-
אני השבוע ביטלתי עסקה עם תמי 4.....שירות גרוע ביותר!
אחרי שכל כך הרבה זמן רציתי להזמין תמי 4 וכשסוף סוף הזמנתי רק בעיות איתם.
אמרו לי שניתן לתת מים מגיל לידה וכשהמתקין הגיע אמר שזה לא נכון רק מעל גיל שנה משום שהמים הפושרים מוזגים פעם קר ופעם חם ולכן לא מומלץ כי המים הקרים מן הסתם לא עברו הרתחה....עצבן אותי שהנציגה הטעתה אותי כי הסיבה העיקרית שקניתי זה בשביל הילד...
לא חשוב..הייתי מוכנה לוותר ולהשתמש במים החמים ולקרר עד גיל שנה.
אחכ המכשיר נזל...אחרי יום!!! כיבינו את המכשיר ונשארתי בלי מכשיר כמעט שבוע אחכ בא המכשיר החלופי אבל מה...לא בצבע שהזמנתי.....סדרת טעיות מעצבנות שרק בשביל העיקרון ביטלתי...
-
ממליצה בחום
-
אני פשוט בהלם מהאנשים פה. אני לא עובדת במי עדן, לא עובדת של נביעות, לא של עין גדי ובטח ובטח שלא בתמי 4 - היו רוצים עובדת מצטיינת כמוני!
אין לי שום אינטרס לשום דבר, רק שהתינוק שלי ישתה מים בריאים, וזה לא משנה לי של איזו חברה! אמרתי את מה שיש לי לומר - מי שרוצה לתת לילד שלה מים מסוננים זו בעיה שלה!
-
שירה בוטנית לא לתת מהמיקס כי הקרים לא עברו הרתחה!!!!
אני תמיד שמה בבקבוק אחר מים מורתחים שיתקררו ואז משתמשת בהם
-
תודה מיכל, ענית לי