היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות כמה זריקות זה בגיל חודשיים שמעתי על זה ניסים ונפלאות שזה עושה תופעות לוואי????\ ממש חוששת
9 תגובות
עמוד 1
לי יש תור ב 19 לחודש.....
לא זוכרת מה התופאות שיעבור לנו / להם בקלות.
בהחלט קורה שיש תופעות לוואי, לרוב מדובר בחום וקצת אי שקט, אבל אחרי יום-יום וחצי זה עובר. לאחיין שלי שקיבל חיסון גיל חודשיים בשבוע שעבר היה קצת חום ולעומת זאת לנופרי לא היו בכלל תופעות לוואי, רק בחיסון של גיל 4 חודשים.
חשוב פשוט לשים לב ולהשגיח אפילו יותר מהרגיל, לעשות אמבטיות חמימות ובמקרה הצורך גם לתת קצת נובימול/אקמולי/נורופן.
2 זריקות וחיסון דרך הפה... תופעות לוואי שלשול,הקאות חום,גודש באזור הזריקה,אי נוחות....
מקווה שיעבור בלי תופעות לוואי
שתי חיסונים. חיסון בכל רגל, ומן סירופ דרך הפה...
אצלינו עבר למזלי בלי תופעות לוואי, אבל הבכי בחיסון עצמו- דיי מזעזע.
תתכונני, והלוואי ויעבור בשלום
מקווה שלא יהיו תופעות לוואי בדרך כלל זה חום שלשלולים עייפות מוגברת שהנסיך הקטן יעבור בקלות
לנו יש היום עוד 40 דקות... מפחדת!!מסכן קטן שלי! מה אתן אומרות,לתת ציצי במהלך החיסון או שלא עוזר?
לנו לא היו תופעות חוץ מזה שהיא חרפה מלא ב 24 שעות שאח"כ. בהצלחה!
מיכל
ואווווווווווווווווווווווו אני פוחדת בישבילו קטן שלי
היי אולגה . מה שלומכם? את בטיפת חלב של נווה דקלים? אם כן , את מרוצה שם? גם אנחנו צריכים עוד מעט לעשות את החיסון הזה... כל ילד מגיב אחרת לדעתי החיסון באמת לא קל אבל בע"ה יעבור