פחדים בגל שנתיים+ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני צריכה דעה אובייקטיבית מאנשים שלא מכירים אותי ואת לירז.

לירז בת שנתיים וארבעה חודשים, בשבועות האחרונים הילדה פשוט מפחדת מכל דבר קטן....
    לדוגמא:

*חושך- את זה אני יכולה להבין, הרבה ילדים מפחדים מחושך ואני עד היום פוחדת מזה
    *ללכת לבד לשירותים או לחדר שלה, להביא משהו מהמסדרון בבית.
    * בלילה כשאני מרדימה אותה היא קשובה לכל פיפס קטן, הרעש של השכנים שגוררים כיסא למעלה, מישהו שהולך עם עקבים בקומה למעלה, דלת שנפתחת, כל הדברים האלו היא שואלת " אמא מה זה היה

[/url
9 תגובות
עמוד 1
  • ווואי אין לי מושג מה להגיד לך
    מקווה שזה משהו שיחלוף ויהיה בסדר

• אולי תכתבי לשרון שמש בפורום התפתחות?

"כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא..."
    ‎
    graphics.com/myspace/text_generator.php]
  • יכול להיות שהילדה רואה הרבה טלויזיה זה מכניס להם הרבה דימיון פורה והם מתחילים להזות ולחלום על כל מיני דמויות למינהם וכוו תבדקי לדעתי משהו חולף עם הזמן בהצלחה
  • עניתי לך ב"הורים" ומעתיקה גם לכאן:

• שני מאמי רשמתי לה.

[/url
  • בטח כבר שרון ובפורום הורים יענו לך משהו מקצועי,
    אבל סתם עלה לי לראש (בנוסף לגיל השנתיים הזה) שיכול ליהיות כשאת שומעת איזה רעש מוזר אולי את מגיבה
    יותר מידי בדרמתיות? יכול ליהיות?

• מיצי

[/url
  • אודליה, תני לי להרגיע אותך- גם מעיין בדיוק בגיל של הבת שלך
    וגם היא מפחדת מהרבה דברים כמו : אופנוע או טרקטורון אם היא רואה אחד משניהם היא ישר רצה אלי ומחבקת אותי..
    רעשים כמו- גרירת כסא של השכן מלמעלה, או כל רעש שנשמע לה מוזר היא שואלת מה זה היה...
    כשהמכונת כביסה עובדת היא מפחדת מהרעש שלה.. ולא כ"כ מתקרבת אליה...
    גם מעיין קוראת לי בלילה שאני אעביר אותה לחדר שלנו...
    בכלל, היא כמעט ולא נרדמת בחדר שלה... היא נרדמת איתנו במיטה (אבל זו יותר תוצאה של פינוק ופחות פחד)...
    אז נראה לי שהפחדים של הבת שלך נורמליים..
    אני מאמינה שככל שהזמן יעבור הן יראו שלא קורא כלום מהרעשים האלו או שהן פשוט יתרגלו אליהן וזה יעבור להן...
    דרך אגב, אני יודעת מחברות שלי שגם הילדים שלהן פחדו בגיל הזה מהמון דברים...

• יולי איזה קטע , הבנות שלנו אותו גיל בדיוק ואנחנו גם באותו שבוע של הריון

[/url
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה