עדכון חשוב משמח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,

אתמול עברתי את השאיבה ה-1 בבית חולים אלישע....

השם היה ממש לצידי כי קרתה תקלה חמורה בבית החולים כשפתאום לאחר שהרדימו אותי הייתה הפסקת חשמל והגנרטור לא עבד!!!!!

למזלי הרב הרופאה עוד לא התחילה את השאיבה ולכן העירו אותי מההרדמה ורק אחרי 25 דקות (מורטות עצבים לבעלי ושאר הצוות) חזר החשמל הרדימו אותי שוב וביצעו את השאיבה....

לא רצו להסביר לי מה היה קורה אם היא הייתה מתחילה את השאיבה (רק אמרו את לא רוצה לדעת ועדיף שלא תדעי) אבל אני מתארת לעצמי שהביציות בטוח לא היו שורדות והבנתי שיכלה להישקף סכנת חיים גם לי...

לאחר ההרדמה שהניה ברוך השם שאבו 11 ביציות והיום הודיעו לי שיש 7 עוברים... הבנתי שזה טוב.... ואני ממש מודה לאל שהכל נגמר טוב...

מחר בעזרת השם ההחזרה בתפילה שנקלט מהר אמן אמן ואמן

הייתי מציע לכולכן בטרם שאיבה לבדוק עם האחיות וצוות בית החולים שהגנרטורים עובדים, בטח בחורף....

ב ה צ ל ח ה חיבוקים ונשיקות לכולן
19 תגובות
עמוד 1

• איזה יופי שיש לך 7 הפריות!!!!
    מפחיד שהגנרטור לא עבד!! אני גם מטופלת שם
    נשמע לי ממש לא רציני!! מה קורה במעבדה עם כל העוברים המוקפאים??
    ממש מוזר
  • הי ילילי,
    זה בדיוק מה ששאלתי אבל אמרו שמכיוון וזו הייתה הפסקה קצרה (בין 10-20 דקות) אז לא נגרם כל נזק לעוברים המוקפאים - מזל גדול!!!

תודה על הברכה, אמן לבטא טוב ובהצלחה גם לך....
  • הלוואי שהמזל הטוב יהיה איתך עד לתשעה חודשים הבאים ,וכמובן לבטא חיובית ומהמהמת עוד שבועיים
  • אורי, תודה רבה אמן אמן ואמן לכל בנות ישראל
  • ווואווו...
    איזה סיפור יהיה לך לספר לילדים..
    איזה נס גדול היה, מקווה שבעוד שבועיים יהיה לך נס נוסף.
    בהצלחהההה

• המון בהצלחה!
  • ואיייי איזה נססססססס
    השתבח שמו לעד
    בהצלחהההה ....
  • נס גדול היה פה
    בעזרת השם בעוד שבועיים תבשרי לנו על הנס החשוב מכולם
  • תודה בנות אמן ואמן..... לכולנו כמה שיותר מהר מלא
  • בטוח יש להם גנרטור חירום לא

בלי שום קשר שיהיה בהצלחה
  • בהצלחה
  • מאמי שיהיה המוןןןןן בהצלחה!!!
    מקווה שאת כבר אחרי ההחזרה
  • יובלי זה בדיוק הקטע ההזוי שהגנרטור לא עבד!!!! קולטת אחזה מפחיד אבל ברוך השם אני אחרי....
    נטלי מאמי תודה - אני כבר אחרי - החזירו שלושה על אפ שזה טיפול ראשון בגלל שאמרתי שאני ממש רוצה תאומים עכשיו מתחילות התפילות לבטא טובה ביום ה- 12 - מה שבא מבורך העיקר שיהיה
  • מחזיקה לך אצבעות לתאומים מהממים!
  • בצלחה מתוקה!!! הלוואי ויצאו תאומים מדהימים.
    מנסיוני הרופאים לא מסכימים להחזיר 3 בייחוד בטריים למרות שמתעקשים. אז סחטיין שהצלחת לשכנע :-)
  • בצלחה מתוקה!!! הלוואי ויצאו תאומים מדהימים.
    מנסיוני הרופאים לא מסכימים להחזיר 3 בייחוד בטריים למרות שמתעקשים. אז סחטיין שהצלחת לשכנע :-)
  • תודה בנות אמן אמן לתאומים אבל מה שבא מבורך

מאחלת לכולנו חודש פורה ובע״ה שנעבור לפורום הצמוד במהרה....

• ואוו איזה סיפור מפחיד .
    ברוך השם שבכל הסתדר לטובה .
    בהצלחה ,מחזיקה לך אצבעות שמשאלת ליבך תתגשם
    ובאמת יקלטו תאומים .
  • מחזיקה לך אצבעות איזה יופי שהסכימו להחזיר לך 3.

מקוה שבהחזרת המוקפאים שתהיה לי בקרוב יחזירו לי גם יותר מ 2. ( לא נראה לי שיסכימו) אבל ננסה...

יאלללה בע"ה בטא מהממת בעוד שבועיים... אנחנו ממתינות לעידכונים...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה