אוףףףף חייבת לפרוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתם לא כ"כ מכירות אותי אבל חיבת לפרוק.......
    נמאס לי שכל פעם שאנחנו מתקרבים לקנות בית (4 שנים כבר בשכירות אש) הבן אדם שהכי יכול לעזור לנו מתחמק!!! - חמי! שלא תבינו הוא אדם מקסים באופן כללי.ועוזר לכלללללללל מי שזקוק במשפחה המורחבת בלקנות בית. אבל תמידדדדדדדדדדד שיש לנו דירה שאנחנו רוצים הוא מתחמק , לא עונה, עסוק, ממש שקוףףףףףף. אני לא יכולה לסבול את ההתנהגות המעצבנת הזו!!! ותבינו אין מצב שנקנה בלי "הסכמתו"
    1. הוא צריך להביא לנו סכום מהדירה שההורים התחייבו בניהם טיפונת לעזור..(ואנחנו חייבים את זה אם לא אין משכנתא - לנו אין מספיק כמה שאנחנו חוסכים)
    2. הוא יפגע.. ידברו עלינו.. כל דבר יגידו כי לא התייעצתם.
    אוף!
    הוא באמת מבין בזה . אני ממש עצבנית כי הבוקר (אני כמעט בטוחה) הדירה עברה לבלעדיות של משרד תיווך... ואתם מבינות מה זה אומר.
    בעלי גם כועס אבל כמוני מה הוא יכול לעשות חוץ מלהתפוצץ מעצבים!!! אנחנו לא מבינים בנדלן ובאמתץ מפחדים שיפילו אותנו..(ממש לא בא לנו להתעסק עם נוכלים...) זהו זה מעצבן מאוד!!!!
    ברור לי שהכל לטובתינו ואני לא מתרעמת על "פיספוס" הדירה. אני מתעצבנת על הדרך שלו למרוח אותנו. הזכות היחידה שאני יכולה לנסות להבין אותו זה שאולי הוא פוחד שלא נוכל לעמוד בהתחייבויות ו"ניפול " עליו. אבל אנחנו כ"כ לאאאאאאאא כאלה.
    ה' יעזור!! הייתי חייבת להוציא את זה (ולא מומלץ על הבעל--- אחרי הכל זה אבא שלו) תודה למי שקראה עד פה!!
5 תגובות
עמוד 1
  • אני יכולה רק לשלוח לך מיליון

• תגידו לחמיך הי היום אנו הולכים לסגור על דירהZ X V אנו רוצים שתבוא לסגור חוזה
    תציבו לו עובדה !
  • תודה בנות אני בעז"ה כבר באמצע ליישם את מה שהמלצתם לי. דיברתי עם הבחור שמטפל בדירה (הבעלים בחול יגיעו רק לחתום סופית) בקיצור אני מארגנת את כל מה שאני יכולה ונשב עם חמי שאנחנו כבר יודעים מה אנחנו רוצים.. שיהיה המשך יום מקסים לכולנו!!
  • בהצלחה מותק!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה