אתם לא כ"כ מכירות אותי אבל חיבת לפרוק.......
נמאס לי שכל פעם שאנחנו מתקרבים לקנות בית (4 שנים כבר בשכירות אש) הבן אדם שהכי יכול לעזור לנו מתחמק!!! - חמי! שלא תבינו הוא אדם מקסים באופן כללי.ועוזר לכלללללללל מי שזקוק במשפחה המורחבת בלקנות בית. אבל תמידדדדדדדדדדד שיש לנו דירה שאנחנו רוצים הוא מתחמק , לא עונה, עסוק, ממש שקוףףףףףף. אני לא יכולה לסבול את ההתנהגות המעצבנת הזו!!! ותבינו אין מצב שנקנה בלי "הסכמתו"
1. הוא צריך להביא לנו סכום מהדירה שההורים התחייבו בניהם טיפונת לעזור..(ואנחנו חייבים את זה אם לא אין משכנתא - לנו אין מספיק כמה שאנחנו חוסכים)
2. הוא יפגע.. ידברו עלינו.. כל דבר יגידו כי לא התייעצתם.
אוף!
הוא באמת מבין בזה . אני ממש עצבנית כי הבוקר (אני כמעט בטוחה) הדירה עברה לבלעדיות של משרד תיווך... ואתם מבינות מה זה אומר.
בעלי גם כועס אבל כמוני מה הוא יכול לעשות חוץ מלהתפוצץ מעצבים!!! אנחנו לא מבינים בנדלן ובאמתץ מפחדים שיפילו אותנו..(ממש לא בא לנו להתעסק עם נוכלים...) זהו זה מעצבן מאוד!!!!





ברור לי שהכל לטובתינו ואני לא מתרעמת על "פיספוס" הדירה. אני מתעצבנת על הדרך שלו למרוח אותנו. הזכות היחידה שאני יכולה לנסות להבין אותו זה שאולי הוא פוחד שלא נוכל לעמוד בהתחייבויות ו"ניפול " עליו. אבל אנחנו כ"כ לאאאאאאאא כאלה.
ה' יעזור!! הייתי חייבת להוציא את זה (ולא מומלץ על הבעל--- אחרי הכל זה אבא שלו) תודה למי שקראה עד פה!!