ייעוץ לגבי חזיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

רציתי להתייעץ עם המנוסות :)
    איזה חזיות כדאי לקנות? אסביר למה אני שואלת: עכשיו השדיים שלי גדלים, ואני חייבת חזיות בלי קשר, אבל לא רוצה לקנות סתם שאחרי חודש-חודשיים לא יהיו לי טובות.
    מה הכי כדאי? לקנות עכשיו או לחכות עוד איזה חודש? מתי בכלל מסתיימת גדילה של שדיים בהריון? אני נכון להיום נשארתי עם חזיה אחת בלבד, כל היתר לא עמדו בעומס, אז אני קצת בלחץ לקנות...

תודה ענקית מראש!!!!

3 תגובות
עמוד 1
  • יש מצב שהם ימשיכו לגדול
    תקני אחת בינתיים שלא תהיה בדיוק בול אלא טיפלה גדולה
    ותעבדי בשיטת החזיה החמה
  • החזה גדל לאורך כל ההריון וגם לאחר הלידה. למשל חזיות הנקה נהוג לקנות כמה ימים אחרי הלידה - לשיקול דעתה של כל אישה אבל בעייני זה הכי נכון) אבל, אם אין לך עם מה ללכת הייתי קונה אחת עכשיו. 9 חודשים תלכי עם חזיה לא טובה? אין ברירה... נסי למשוך עוד קצת וכשכבר א"א תקני וזהו.

• גם אני הייתי צריכה לקנות חזיות חדשות, אבל לא השקעתי הרבה כסף, אני יודעת שאחרי הלידה לא יהיה לי מה לעשות איתם אז חבל על הכסף.
    אי אפשר לדעת מה יקרה בעתיד, אולי החזה לא יגדל עוד, האמת שזה ההריון הראשון שהייתי צריכה לקנות חזיות, בכל השאר החזה כמעט לא גדל!
    תיקני אחת, שיהיה לך לפחות שתיים ותמיד את יכולה ללבוש אחת בזמן שהשנייה מתייבשת ולהחליף.

רותי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה