כאבי בטן בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום רב,

אני נמצאת בשבוע 14 פלוס 1. לאורך כל ההריון אני חווה כל כמה שבועות, תמיד בימי שישי, כאבי בטן למשך כמה שעות, שמקפלים אותי. אחרי שבחנתי את התאריכים, ראיתי שזה קורה אחת לחודש בערך: קרה לי לראשונה ב- 4/11/2011, אח"כ ביום 2/12/2011 וביום שישי האחרון, יום 6/1/2012. הכאבים הם כ"כ חזקים, שאני לא יכולה לאכול או לדבר (הם גם מלווים בכאבי גב, הצדדים של הגב מאחורה), אבל אחרי מנוחה (לרוב ביום שבת) הם עוברים כלא היו.

כשאמא שלי ראתה אותי ביום ו' האחרון, היא אמרה לי משהו (שנשמע לי תמוה) לפיו קורה שכאבי הווסת נמשכים גם בהריון. בכל מקרה, לי מעולם לא היו כאבים כאלו חזקים לפני הווסת. מבחינת התאריכים, המועדים של הכאבים דיי תואמים את המועדים של קבלת הווסת שלי.

האם מדובר בתופעה שכיחה, או משהו שאתה מכיר?
    תודה מראש,
    יפעת.

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

זה אכן יכול לקרות, לרוב שכיח יותר בתחילת ההריון וחולף בהמשך
    אין לזה משמעות או השפעה על ההריון, למעט חוסר הנעימות הכרוכה בזה
    אלא אם מדובר בכאב חזק ובלתי נסבל ו/או מלווה בדימום - אז כדאי להבדק

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה