איך שגלגל מסתובב לו מסתובב לו... חחחח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • [הבת של הבוס שלי בהריון עם תאומים חחחחח
    עכשיו נראה אותה ..
    בהריון שלי הוא עשה לי את המוות עם הבדיקות עם הכל והיא בכלל לא אוהבת לקום הפדלעה בכלל יש לה אופי של אישה בלי ילדים כל היום בילויים היא בכלל לא מתנהגת כאישה נשואה בוגרת כל היום רק קניות בגדים חחח אנחנו נראה אותה עכשיו חחחח
    בטח תקבל הקלות בגלל שהיא הבת של הבוס בת XXXX
3 תגובות
עמוד 1
  • עכשיו היא תקום ל-2 חחחחחח
  • ואני חשבתי שאני היחידה שזה קורה לה...

ולי יש עוד בוסית שעושה לי את המוות על כל חצי שעה שאני נעדרת מהעבודה (לצורך בדיקות...)

בתחילת חודש הבא אני מטרטרת את עצמי לטיפת חלב בשבע וחצי בבוקר כדי לאחר רק בחצי שעה לעבודה.

צרת רבים נחמת ... אבל עדיין נחמד לדעת שאני לא היחידה שסובלת...

שיהיה בהצלחה עם להסתלבט עליה :)
  • לא אני כבר הייתי בסרט הזה אני לא בהריון אני כבר שנה ו5 חודשים אחרי חח אבל נחמד ככה אבל היא תקבל הקלות זה בטוח
    היתי צריכה ללכת לבדיקות למה חצי שעה ולמה באמצע היום לך כוס אמא שלךךך חבל שהיא לא עובדת במקום חיצוני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה