היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני באמצע החודש השביעי וסקרנית לדעת: האם יתכן טיפטוף חלב הנקה כבר לפני הלידה? כיצד קורה שבדיוק עם הילדה מצליחים להניק? זה הריון ראשון שלי ברוך ה' מאחלת לכולן יום נפלא ומבורך שתרגשנה את אהבת ה' אלינו והשגחתו כולנו הילדים של אבא בשמים
14 תגובות
עמוד 1
זה הגיוני מאוד לי היה משבוע 16 ככה לגבי ההנקה זה עניין פיזיולוגי כמו בכי וכל דבר שבא בטיבעיות.... אך לפעמים לא הולך בקלות אם את ממש רוצה להניק אז להתעקש זה מילת המפתח.. בהצלחה..
מזל טוב וברוכה הבאה לי זה קרה פעם אחת בחודש שמיני ולא חזר עוד
ואהו איזה מזל, זה ממש מפחיד אותי שלא ייקרה באמצע ההריון אמאלה..
תודה על האיחולים!
כולנו הילדים של אבא בשמים
ברוכה הבאה זה קולסטרום
הי וברוכה הבאה מותק! תוספת מדהימה למשפחתנו!
קודם כל בשעה טובה!!! גם אני בחודש שביעי, איזה שבוע את? לי לא קרה אף פעם שטיפטף לי חלב, אבל זה הגיוני, הגוף מתכונן וחלק מההכנות זה החלב! המשך הריון קל...
רותי
אצלי התחיל משבוע 21 לטפטף
הגיוני
ברוכה הבאה.. הגיוני מאד הטפטוף חלב. כמו שאת רואה קרה להרבה. בקשר להנקה אל תדאגי מעכשיו בקשר לזה...זה יבוא טבעי והכל יהיה בסדר . אם לא- אנחנו פה...
תודה תודה לכולן על העצות החמות!
לרותי ששאלה- אני בשבוע 30 ...
כולנו הילדים של אבא בשמים
אז אנחנו ממש קרובות, מתי התאריך לידה שלך?
רותי
אני צכה ללדת ב16 למרץ יום שישי... מענין איפה אהיה שבת, אצלי בבית או אצל ההורים ואם בכלל אלד בזמן המשוער... זה יוצא ממש יום אחד לפני יום הנישואין הראשון שלנו ! :)