עוגית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלא נשתלט על ההודעה של ליטוש
10 תגובות
עמוד 1
  • יש ציר אקראי מדי פעם, לא רציני
    מה שכן, נראה לי שפגשתי עכשיו את הפקק הרירי
  • מעולה!!!
    אצל שחר יצא לי הפקק הרירי. בוקר אחד הלכתי לשירותים שמעתי פלופ וכשהסתכלתי לשירותים ראיתי כמו חילזון כזה בלי בית ורדרד בהיר. כמו גוש כזה...
    יום אחרי זה בבוקר הייתי אמא
  • זה לא היה בדיוק אותו דבר (סליחה על הגועל) זה היה כמו הפרשה צהבהבה אבל בכמות ממש גדולה. אולי זה זה ואולי לא...
    מה אצלך? יש התקדמות? (למרות שעוד יש לך קצת זמן)

• צהבהב? אולי זה יכול להיות צהבהב אבל זה כמו גושי כזה. לא מאוד נוזלי אבל גם לא מאוד לא (אחלה הגדרה)

אצלי אין כלום. בקושי הבטן קשה. דממת אלחוט. אבל בלידות הקודמות ילדתי סביב התאריך ככה שאין לי ציפיות. הייתי מאוד רוצה אבל זה לא יקרה בשבועיים הקרובים לדעתי.

• אם ממשיכים בכיוון של הגועל, זה היה ממש סמיך
  • נו אז ילה!
    לי נשאר עוד לכבס הכל בגדים עגלה וכו'. אני מחכה ליום שמשי.
    קניות עשיתי.

ואני מקווה להרגיש קצת יותר טוב אחרת הלידה תהיה סיוט אמיתי

• אם הוא לא יוצא היום
    הוא שובר את השיא של בייבי (39+1)
    ואני חשבתי שלידה שניה באה מוקדם יותר
  • לא תמיד
    ילה שיהיה לך קישטא ולידה קלה ומהירה ובידיים מלאות
  • את שחר ילדתי ב39+4

ואת טל 40+1

ככה שאולי אין חוקיות בנוגע ללידה שניה.

אבל אני מרגישה שהלידה שלך קרובה. ושלי - רחוקה שנות אור
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה