חלשה חלשה חלשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולם מה עושים לאחרונה(אני בתחילת שמיני) אני מרגישה פשוט חלשה-ממש כמו בתחילת ההריון ובנוסף גם הכובד של הגוף...למשל אני רק חושבת על זה שאני צריכה להוציא את הילדים מהגן זה עושה לי רע ואני לא מבינה מאיפה יהיה לי את הכוחות אבל בסוף זה מסתדר...אני כול ערב נשכבת לנוח "רק "לחצי שעה ובסוף אני לא מסוגלת לקום.....אני לא כ"כ זוכרת את זה מהריונות קודמים.תאמת בהריונות קודמים לא עבדתי והיתי או בלי ילדים או עם ילד אחד....יואו אני מרגישה חלשה חלשה חלשה....
5 תגובות
עמוד 1
  • טבעי והגיוני שתרגישי ככה
    לגבי הריונות קודמים ענית לעצמך- היית עם ילד אחד או ללא ילדים..
    תנסי לנוח עד שאת מוציאה מהגן, זה באמת מתחיל להיות כבד עכשיו.

• תנוחי בכול הזדמנות שיש לך.
    ואולי תאמיצי לעצמך יום חופש מהבוקר ותנוחי.

• איזה לנוח....למזלי אני עובדת בעבודה די נוחה (אצל אבא)ואני באה כול יום לעבודה בד"כ לא לפני 9 בבוקר אבל לפני זה יש לי שעה נסיעה....יואו לא יודעת מה היתי עושה אם היתי עובדת במקום אחר אז היתי צריכה להגיע לעבודה כבר ב-7 בבוקר(ב-7 אני אפילו לא מתועררת)אבל אין לי אפשרות לנוח לפני שאני לוקחת אותם מהגן....ולקחת יום חופש בגדול אני יכולה....אבל אני לא נראה לי יעשה זאת כי גם ככה אני די בטוחה שאבא שלי ישחרר אותי עוד לפני הזמן של הלידה והתנאים שלי נוחים...אז מה שנקרא יש גבול.....אבל אני באמת לא יודעת מה לעשות עם עצמי מרוב חולשה....
  • איזה כיףףף לך שאביך הוא הבוס..
    האם את לוקחת את הויטמינים והברזל כל יום? אי אפשר להשוות יום עם ליום בלי :)
    וזה נשמע טבעי אז אל תלחצי, מה שכן, תני לעצמך פינוקים פה ושם... תציבי לך יעדים קטנים וקלים ואל תתיאשי מכך שאת לא מספיקה הכל, לא קרה כלום! העולם יסלח לך גם אם לא תהי סופר ואואמן! :) :)
    תנוחי הרבה!! תנצלי את הזמן להתפנק!

הרבה הצלחות והעיקר אל תפלי ברוחך!

כולנו הילדים של אבא בשמים
  • זהו שאולי אני האשמה כי אני לא לוקחת מאוד מאוד מסודר את הברזל והויטמנים
    למשל יש לי בעיה עם הברזל-צריך עם ארוחה שעתיים אחרי מוצרי חלב ואז אני אכן מחכה שעתיים ואני רוצה לקחת ויש לי בעיה כי אולי אני ארצה לאכול עוד מעט מעדן או משהו כזה ואז אני שוכחת עד הערב....ובערב גם לא תמיד אני לוקחת אותם עם הארוחה....אבל מה שמעניין שרמת הברזל שלי נשארה כרגיל.
    אוףףףףף זה באמת לא בסדר....אפילו לגשת לקחת כדור לא תמיד יש לי כוח......
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה