בהמשך לתשובתך על דימום בתחילת ההריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ד״ר ערן.
    מה שהרופאה אמרה לי שזה בכלל לא דימום אלא ככל הנראה היו כלי דם או משהו כזה שהתפוצצו (לא ברחם) כתוצאה מקיום יחסים. ההריון מתפתח רגיל והיא ראתה עובר ודופק. בכל מקרה אמרה שיש לדאוג רק אם אני אראה דימום חדש. וכמו כן אמרה לקבוע אליה תור לחודש הבא.. בינתיים נתנה לי לעשות הבוקר בדיקת דם לזיהוי רמת הפרוגסטרון או איך שלא קוראים לזה... רק ליתר בטחון... וכמובן המליצה לא לקיים יחסים בימים הקרובים.

אננ אמנם עדיין חוששת מעט אבל מניחה שהכל בסדר. לא??

שיהיה שבוע מהנה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כן, נשמע לי שזה בסדר
    אם היא חושבת שזה דימום מכלי דם בצוואר הרחם - אז כדאי לקחת בדיקת פאפ (בהנחה שלא עשו לך בדיקה שכזו בזמן האחרון)

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה