סקר סדר יום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בתור מישהי שמשתעממת בבית רצח, מעניין אותי לדעת, מה אתן, האמהות בחופשת לידה עושות כל היום?

מתי היום מתחיל?

מה עושים עם הבייבי בזמן שהוא ער?

מה אתן עושות בזמן שהוא ישן?

כל כמה זמן הוא ישן במהלך היום ולמשך כמה זמן?

באיזה שעה הולך לישון בערב?

מתי אתן הולכות לישון?
18 תגובות
עמוד 1
  • עלק משתעממות
    איפה שיעמוםםםםםםםםםם ואיפה אני

• טוב בובה, לך יש ילדים גדולים...
  • וואלה באמת נושא מעניין, מה עושים באמת????

נראה לי שהטיפול סבי התינוק ממלא את כל היום, לא?

סתם הייתי מציע לך לצאת עם התינוק/ת לפחות פעמיים בשבוע בבוקר לגינה, לשבת איתו תחת השמש החמימה, לספר לו סיפורים שירים או סתם לפטפט בפון...

את יכולה לנצל את הזמן כדי להתעסק בתחביבים: ציור, כתיבה, אומנות וכו'
    אפשר גם לעצב ולהשקיע בבית יותר, פינות נוי, בישולים מעניינים, פטיפורים חמודים לשבת..

ואת יכולה גם סתם ככה להתיישב מול המחשב ולהתכתב איתו בפורום! :)

כולנו הילדים של אבא בשמים
  • אמא עיתונאית- נשמע שאין לך ילדים...
  • טוב, אז אצלינו מאז שהם בני ארבעה חודשים בערך, היום מתחיל מ 10-11 ונגמר ב 22-22.30
    כשהם היו פיציים כמו אמילי רוב היום היה בטרמפולינה (אני יודעת שזה לא טוה) או על המזרן פעילות.

עכשיו זה הרבה יותר אינטנסיבי, אני מבלה את רוב היום בלאסוף אותם מכל מיני פינות בבית ובלרדוף אחריהם (והם עדיין לא הולכים)

• מתי היום מתחיל?
    קצת לפני 7-בגלל הגדולים
    בטרמפולינה
    ציצי
    ציצי
    ציצי
    ציצי
    ציצי
    אמרתי ציצי?
    בעגלה עם ספר צבעוני בו היא בוהה
    עוד ציצי
    בנדנדה מול הטלויזה עם בייבי מוצרט.
    וצצצצצצצצצצצצצצצצצציצי

מה אתן עושות בזמן שהוא ישן?
    מנקה
    מסדרת-בלאגאן של הגדולים
    מה כסיבה
    מקפלת כביסה
    עושה כלים
    מגהצת...
    שמעי אנחנו 5
    כל כמה זמן הוא ישן במהלך היום ולמשך כמה זמן?
    אמרו לי בסדנא שסגיל כזה ישנים 14-16 שעות ביום...
    היא ישנה שעה/שעה וחצי
    ואז ציצי

באיזה שעה הולך לישון בערב?
    אין שעה קבועה-עדיין.
    אבל כן כבר מרגילה שאמבטייה ואוכל ולמיטה

מתי אתן הולכות לישון?סביב 23:30
    אבל בלילה ערה בגלל ההנקה
  • אני מממממממממממממממש לא משתעממת!!!!!!!! אפילו לא לרגע...
    כמו שהזכרתי לא פעם.. רז לא ישנה טוב בלילות מה שיוצא שהיא מתעוררת כמה פעמים ככה שאני בבוקר ממוטטת

• מתי היום מתחיל? שי-אל קמה לראשונה ב6 אוכלת וחוזרת לישון מיד אז היום מתחיל בעצם משעה 8 בבוקר שהיא קמה לחלוטין...

מה עושים עם הבייבי בזמן שהוא ער? דבר ראשון ספורט של בוקר תוך כדי החלפת החיטול והבגדים...מסבירה לה כל מה שאני עושה...
    אחר כך אני שמה לה טלויזיה עד אני מתארגנת,שותה קפה וסיגריה...
    ואז שמה אותה ברצפה עם מישחקים....

מה אתן עושות בזמן שהוא ישן? בעיקר מעשנת כי זה בדיוק הפרק זמן שינה שלה

כל כמה זמן הוא ישן במהלך היום ולמשך כמה זמן?כל 3 שעו בערך ל10-15 דקות

באיזה שעה הולך לישון בערב?8-9 בערב היא כבר מעולפת במיטה

מתי אתן הולכות לישון?אחרי שאני מנקה,כביסה,כלים של שי-אל ושלנו רואה קצת טלויזיה .... בערך ב12-1 בלילה ויש ימים שגם ב3-4

• וואו!!!

אעך אפשר ללדת לישון מאוחר ולקום מוקדם עם הבייבי?

זה מה שהכי קשה לי...
  • אני רגילה עוד מלפני ששי-אל באה כל חיי יש לי בעיות שינה אז התרגלתי.

• מתי יום מתחיל?
    בסביבות 7:30 תאיר קמה לאכול
    מה עושים עם הבייבי?
    שמה אותה על המזרון פעילות עושה לה כל מיני תרגילי התעמלות מדליקה טלויזה שיהיה רעש אבל הטלויזיה עצמה לא מעניינת אותה
    בזמן שהיא ישנה אני מתפנה לבית מנקה,כביסות מבשלת מסדרת
    כל כמה זמן ישנה? נורא תלוי לפעמים יש לה שינה אחת כל היום של שעה לפעמים 2 שינות שאחת יכולה לארוך חצי שעה והשנייה 3 שעות תלוי
    באיזה שעה הולכת לישון? בסביבות 19:30 ארוחת ציצי

• מתי היום מתחיל?
    בסביבות 8-9

אחרי ההתעוררות וההתארגנות של הבוקר (ציצי, החלפת חיתול ובגדים) אני שמה אותה לשחק בלול בזמן שאני מארגנת לי משהו קטן לאכול+קפה וקצת מחשב, אחרי זה אני משחקת איתה על מזרן פעילות, מסבירה לה על הצעצועים שלה ומה שהיא רואה מסביב ואז נותנת לה להמשיך לשחק לבד, מעודדת אותה להתאמן על זחילות לסוגיהן וניסיונות לשבת
  • אני כבר מזמן לא שם, אבל כשנתנאל היה בגיל של אמילי, אני בדיוק למדתי.... אז כשהוא ישן (מזלי שהוא היה תינוק מאוד נוח ואהב לישון ) אני בישלתי, סידרתי, עשיתי כביסות ונקיונות. ברגע שהייתי פותחת חומרי לימוד, נתנאל היה מתעורר (לא רצה להפסיד שום שיעור של אמא ), אז הייתי שמה אותו לידי באוניברסיטה או על המיטה עם צעצועים ומקריאה הרצאות כך למדנו ביחד ובכיף. הייתי מתחרפנת ושרה לו את ההרצאות מה אכפת לי? הוא מבסוט, ואני חייבת להכניס משהו לראש.
    הינו יוצאים לטייל כל יום, יושבים בפארק או הולכים לסופר לקניות
    תמיד היה ברקע מוזיקה עם שירי ילדות שלי (אמא שלי הביאה לי מרוסיה דיסקים מגניבים עם כל השירים החמודים), או דיסקים עם מוזיקה קלאסית (קיבלתי במטנה מארז של 5 דיסקים )

אפליקציה מגניבה לאנדרואיד: חישוב של תל"מ ועוד כמה דברים שימושיים לנשים בהריון
    https://market.android.com/details?id=rk.android.app.birtday

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev230prs__.png" border="0">
    http://lb2f.lilypie.com/xdDup3.png" border="0">

http://images56.imikimi.com/image/1lCTO-10r.jpg?height 640 scale max width 640" border="0">

http://s19.rimg.info/0854c6df7b08934045e31f9b0f6da93a.gif" border="0"> http://img34.glitterfy.com/11240/glitterfy1163615161D30.gif" border="0"> http://s19.rimg.info/e8328449555f2b65592e8f0ddbb727e9.gif" border="0">
  • שאני עובדת בוקר -7:00, ערב - 11:00

משחקת, נותנת טעימות, רואים ביחד לולי, שמה על האוניברסיטה או טרמפולינה

עושה שיעורים, נכנסת לפורום, גולשת ומדברת בטלפון עם חברות

כמעט ולא ישן ביום, אולי סה"כ פעמיים למשך חצי שעה שעה...

• אני לא מהמשתעממות
    אני מפעילה את עצמי בלי סוף
    יוצאת המון לקניונים לארוחות בוקר טעימות
    מכינה צהריים
    מסדרת מנקה
    להעסיק את נועם? תראי זאת תינוקת קטנה הרבה אין מה להעסיק הדרך הנכונה זה לתת להם ללמוד להעסיק את עצמם כמה שיותר וזה יקל עליך בעתיד ובגדול - מנסיון

• אמנם אני לא בחופשת לידה כבר
    אבל לא עבר הרבה זמן מאז
    אז אני עדין זוכרת

היום היה מתחיל בערך ב 8-9 אוכל - מניקה
    ואז משחקים שירים והפעלות
    כשהיתה מתחילה לשפשף עינים- שמתי אותה לישון בערך כ 45 דקות, ואז הייתי על המחשב, או רואה טלויזיה (סדרות שאני מקליטה)
    כשהיא היתה קמה ועדין לא בוכה- רק משחקת במיטה, הייתי מציציה לראות שהיא בסדר והולכת לסדר או לשטוף כלים כלומר משהו עם יותר רעש...
    ואז הייתי מוציאה אותה או לשחק או שוב לאכול...
    וככה חוזר חלילה...
    לפעמים היתי יוצאת לטייל עם העגלה או המנשא ולפעמים הייתי נשארת בבית כל ה-יום!

ואז היא היתה אוכלת ב 6 בערבככה אחרי שעה מקלחת וועוד קצת משחקים
    ואז ארוחה אחרונה 8-9 ולישון (ממש לישון..אולי לישון ולקום).

לרוב לא היה לי משעמם- כי היא לא ישנה שעות שעות על מנת שישעמם לי
    תמיד יש מה לעשות!

• יפה לך משעמם
  • מה שמשעמם אותי זה לא בגלל שאין לי מה לעשות...

גם לי יש כביסות, כלים וכו'.. וגם אני לא כל הזמן צמודה אליה,

כנראה הרוטינה היא זו שמשעממת אותי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה