היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
HCG-B Qualitative (B)-IU/L-571 לפי תוצאות הבדיקה האם אני בהריון??
14 תגובות
עמוד 1
כתוב מספר?..
571
מזל טוב
מה שידוע לי, שאם כתוב יותר מ500 זה הריון. אבל תבדקי עם בדיקה ביתית!! בדרך כלל זה אמין!
כולנו הילדים של אבא בשמים
וואווווווווווווו איזו התרגשותת ...תקשיבי אני נשואה 7 חודשים והווסת שלי סדיר ואיחר לי חודשיים אשעשיתי בדיקת דם קיבלתי את התוצאה הזו...עדיין קשה לעכל....
בדיקת דם עם ערך מעל 20 או 25 (לא זוכרת במדויק) זה הריון...
אין צורך לוודא עם בדיקה בייתית, שכן בדיקה ביתית לא 100% אמינה, ובדיקת דם כן!
שיהיה בשעה טובה!!
הבדיקה האמינה ביותר היא בדיקת דם. מזל טוב!!!
תודהה רבההההה לך
מזל טוב מתוקה! הריון בריא ומוצלח! ורק נחת בעז"ה!
כולנו הילדים של אבא בשמים
תודה רבה....והאמת שההרגשה מוזרה יש לי בחילות אבל אני לא מקיאה...אני עייפה מאוד מהרגיל ויש לי כאבים באזור התחתון של הבטן כמו כאבי מחזור...ומצבי רוח שממש לא מאפיינים אותי
ככה זה בהתחלה- בחילות (לפעמים הקאות או שיבואו בהמשך) עייפות נוראית חולשה חוסר שליטה במצב הרוח כאבים בחלק התחתון כמו מחזור או דומה כולנו הילדים של אבא בשמים
מזל טוב
תודה רבה לכן....
היי חמודה כתבת שאיחר לך חודשיים? והתוצאה היא 500? זה נמוך מאמי מאוד בשביל חודשיים של הריון...תלכי תעשי עוד בטא בעוד יומיים תראי שזה מכפיל את עצמו התצאה..