אפשר להתבכיין? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נתחיל בזה שאני לא מתה (בלשון המעטה) על המשפחה של בעלי.
    לשמחתי הרבה, הם לא חיים בארץ, ובחמש וחצי שנות זוגיות פגשתי אותם 3 פעמים.
    וגם בפעמים המועטות האלה אמא שלו הצליחה לפגוע בי, להעליב אותי ולהשפיל אותי. מה לעשות, אני שומרת טינה, לא מסוגלת לסלוח לה על זה.
    גיסתי היחידה שחיה בארץ והיא מתחתנת ביום ראשון וזה אומר שהמשפחה שלו תגיע לחתונה (לחתונה שלנו הם לא הגיעו).
    איך אני עוברת את ה 10 ימים האלה?!
    אני יודעת שרובכן תגידו שמצבי טוב ושהם יהיו פה כמה ימים וזה משהו שאפשר לסבול, אבל אני בדכאון קשה מזה, זאת אשה שאמרה לי בפנים שהבן שלה צריך להתחתן עם מישהי אחרת, ופשוט לא בא לי לראות את הפרצוף שלה. גם את גיסתי לא בא לי לראות, לא בא לי ללכת לחתונה הזאת.
    הילדים שלי בני עשרה חודשים, והיא ראתה אותם שלוש פעמים, זה נראה לכן הגיוני?!
    ומה עוד מעצבן אותי, זה שהם ציפו שאני זאת שתארח אותם אצלה.
    את באה לחתונה של הבת שלך, אז גם תגורי אצלה, יש לה מקום, יש לה זמן בשבילך...
    סורי, יצא מבולגן וארוך אבל זה ממש מציק לי.

26 תגובות
עמוד 1
  • איך שהיא תגור אצל הבת שלה שמתחתנת?
    שיקחו איזהוא מלון או משהו...
  • מבינות אותך ויקי! תחזיקי מעמד! זה באמת מעצבן ומתסכל
    אבל אני חושבת שככול שאת חושבת על זה רע- זה רע.
    גם העשרה ימים האלו יחלפוו עוד תשכחו שהם היו וחוץ מזה, אולי באמת יהיה נחמד?הרי מדובר בחתונה ולא במלחמה..
    את רוצה שהם יאהבו אותך ? תאהבי אותם בכוח.
    אני אומרת לך מנסיון:
    נסי לייצור קשר הדדי טוב, על ידי כך שזה יתחיל ממך! את אישה! ולאישה יש כוחות
    לשנות את העולם במעשיה ובתפילתה לבורא העולם.
    בקשי מה' שיהא בעזרך ויתן לך כוחות!
    התכונני- קני להם מתנות קטנות ובעיקר מתנה קטנה וסמלית לחמותך, הכיני להם עוגה וקשטי את החדר לכבודם (אם את חושבת לארח אותם)
    אמרי גם לבעלך שאת חושבת לפתוח איתם דף חדש.
    כדאי לך גם לשלוח להם מכתב (או מייל) שידעו שפנייך לשלום, למשל מכתב ברכה וציפיה לראותם, תמונות של הקטנים עם ברכה ואיחלוים לקראת הטיסה, כך שגם חמותך תבוא עם פנים לשלום ותשתדל להיות נחמדה.
    כשזה שמח ונעים, את לא תחששי כל כך יקרה.
    ותדעי שאני מבינה אותך הכי בעולם!! גם אני הייתי במצב דומה לשלך ודווקא בגלל
    שאני יודעת שאפשר לחיות גם אחרת- אני ממליצה לך!

המון הצלחות! מחזיקה לך אצבעות!

כולנו הילדים של אבא בשמים
  • את לא חייבת כלוםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!! שתחפש מלון ושתשן בו!
    חצופה גם אני לא הייתי סולחת על משפט שהבן שלה צריך להתחתן עם מישהי אחרת?!!?

• ויקושששששששששש-המהממת

• אני חושבת שאם לא בא לך לארח אותם אצלך אז לא - את לא חייבת לאף אחד שום דבר
    אבל את - את שלך תעשי תכבדי תחייכי תראי את עצמך ויהיה בסדר

• מרווש, אם היא הייתה עוזרת, ניחא, אבל אני אצטרך לשרת אותם, וזה ממש לא משהו שבא לי.
    לפני הלידה, הייתי בטוחה שאני אלד קיסרי, אז ביקשתי ממנה לא לבוא ישר אחרי הלידה, אלא אחרי חודשיים-שלושה, כדי שאני אתאקלם איתם. היא אמרה לי אין בעייה, את צודקת, והפתיע אותנו בביקור שלושה שבועות אחרי הלידה. ולא עזרה בשיט, הייתי עם שני תינוקות בני שלושה שבועות והייתי צריכה לבשל בשבילה ולקבל הערות כמו תראי איזה בלגן יש לך בבית, ילדת רגיל, אז אין סיבה שתתפקדי רגיל.

• אל תארחי את היצורה הזאת!

• את יודעת מה, במחשבה שניה אם היא כזו מכשפה ולא עזרה לך אחרי לידה אלא רק נתנה אערות.
    שימי פסססססססססססססססססססססססססס
    אל תהי רעה- כדיי שלא יחזירו לך רועה ושלא יהיה להם מה ללכלך עלייך
    אבל אל תהי פריירית!
    קחי רסקיו לפני המפגש ותהי רגועה
    תשפיעי על בעלך את הכי הכי טוב שבעולםםם ותתני לו אהבה וחמימות כמה שיותר
    כולנו הילדים של אבא בשמים
  • ייאלה שתעןף תחפש לעצמה בית מלון ושתדאג לקחת גם
    פנסיון מלא !!!
    תבהירי מראש שאת לא מארחת אףאחד!!!!!!!

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • ואו, ממי, אני בשוק
  • את לא חייבת להם שום דבר, גם לא להעמיד פנים שאת מחבבת את חמותך!
  • תהיי חזקה מאמי

• אני מתחילה להעריך את חמותי אחרי הודעה כזאת...

אין לי הרבה מה להגיד לך חוץ מזה שאת ממש ממש לא חייבת לארח אותה, היא לא באה אליך.

ואם את מחפשת לאן לברוח- הבית שלי פתוח
  • אני לא מרגישה שאת צריכה לארח אותה.שתתארח אצל מי שהיא חושבת שאיתה היה אמור להתחתן....

• את לא חייבת לה שום דבר ובטח לא לארח אותה אצלך בבית
    שתלך לחפש מלון

• תודה בנות.

• ת'כלס,לדעתי בעלך רואה הכללל,יודע בפנים מי זאת אימו..
    אבל היא אימו..מסכן,מה לעשות?!
    גם אני "התברכתי" בחמות פולניה קרירה

• מרווש, תאמיני לי, לא אכפת לי ממנה, שתהיה קרה, לא לבבית... רק שתעזוב אותי במנוחה.
    רק מלחכות לה ולחשוב על זה כל הזמן, נגמרו לי הכוחות!

• אני צריכה להבין משהו
  • צ', הם לא היו בחתונה שלנו. תאמת שהייתה להם סיבה מוצדקת, חודש לפני החתונה הם עשו תאונה, ואמא שלו הייתה עם יד מגובסת (ביניינו, לי זה לא היה מפריע להגיע לחתונה של הבן היחיד שלי) יש לו רק אחות אחת והיא הייתה בחתונה.

ולא רק שהיא אמרה לי שאני לא מתאימה לבן שלה, היא גם אמרה את לחברה שלה, שטרחה גם היא להגיד לי את זה! (וזה כשהיא ראתה אותי בדיוק פעם אחת בחיים). נראה לי שלדעתה, אין בכלל מישהי שיכולה להתאים לבן המושלם שלה.
    היא רק שכחה מאיזה בור הוצאתי אותו כשהכרנו.

החתונה של הדוסים, זו החתונה של גיסתי (כן, היא מתחתנת עם בחור דתי, שמבוגר ממנה בכמעט 20 שנה ותאמינו לי שהסיבה לחתונה הזאת זה לא ממש אהבה גדולה, אבל זה לא ענייני) ככה שאני אספר לכן מה לבשתי ביום שני אחרי החתונה.

• את יודעת נשמה

• את לא מבינה איך אני בהלם שהיא לא היתה בחתונה. תאונה או לא תאונה זה הבן שלה
  • אני מה זה מבינה אותך, אני גם לא סובלת את חמתי. הרשימה של המעשים שלה כל כך ארוכה שאין לך מושג. את צריכה להסביר לבעלך שזה לא נוח לארח אותה אצלכם כי גם ככה קשה, יש לך 2 תינוקות. שאת לא מרגישה בנוח לידה . אבל מעניין אותי משהו, איך מתייחס בעלך לכל מה שאת מרגישה והיחס של חמתך אלייך? הוא מבין ותומך? או שמוגונן אל אמא שלו יותר?
  • צ'

• מאמי, קודם כל אני חייבת להגיד שאני ממש מבינה אותך ועצבנית בשבילך!!!

אם תרשי לי להיות בוטה - אל תארחי אותה, את ממש לא חייבת לה כלום ואת לא המשרתת שלה, גם ככה היא לא סובלת אותך לא? אז מה יקרה כבר? היא תמשיך לא לסבול אותך ותחזור לחו"ל עם המרמור שלה...!

את אפילו לא חייבת ללכת לחתונה אלא אם כן זה חשוב לבעלך....

באמת מזל שהאישה המגעילה הזו חיה בחו"ל!

אני בטוחה שבעלך לא יכל לקבל אישה יותר טובה!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה