העמסת סוכר 100 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב, אני בתחילת שבוע 14 להריון ראשון. לאחר שתוצאות העמסת סוכר 50 יצאו לא תקינות (נעשתה בדיקה מוקדמת בגלל תת פעילות בלוטת תריס), עשיתי העמסת 100 ואלו התוצאות:
    GTT-Glucose 0- 94
    GTT-Glucose 60 -205
    GTT-Glucose 120 - 170
    GTT-Glucose 180 -55
    האם תוצאות אלו נחשבות לסכרת הריון? האם עלי להיחשב כהריון בסיכון ומה היתרונות/חסרונות של הריון בסיכון?
    מאחר ואני במעקב בבית עם מכשיר סוכר עלי לציין שעם ת**** נכונה תוצאות הסוכר היומיומיות שלי תקינות לחלוטין (לאחר צום בסביבות 80 , שעה אחרי האוכל בסביבות 100). תודה רבה על תשובתך.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אכן מדובר בסכרת הריון
    עלייך להיות במעקב של הריון בסיכון גבוה וזה לא עניין של יתרונות או חסרונות אלא זו עובדה.
    העובדה שהסכרת החלה בשלב כה מוקדם של ההריון, מצדיקה אך יותר את מעקב ההריון בסיכון

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה