מגזין הורים וילדים ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש למשהי מנוי ? ממליצות?

9 תגובות
עמוד 1
  • יש לי מנוי.
    אני לא אגיד לך שזה משהו שלא הייתי מסתדרת בלעדיו. אבל יש להם שם טיפים נחמדים.

• ברור רציתי לדעת אם התכנים מעניינים ויש טיפים נחמדים ....

• אני מקבלת כתבות חמות שלהם למייל....

• כשכבר מקבלים את העיתון הביתה אז הוא יכול להיות נחמד
    היה לי מנוי ל3 שנים כשמתוכם תשלום רק שנה אחת
    שילמתי שנה שלמה וקיבלתי את העיתון
    אחרי שנה הם נעלמו כלא היו, לא ענו לטלפון כשענו אמרו שיחזרו ולא חזרו
    אמרו לי שישלחו ולא שלחו
    בקיצור רמאים בני רמאים

• גם לי היה, ואז כמו סיון, הם פשטו רגל (מכרו את המגזין לעורך חדש) ובמקום לקבל שלוש שנים קיבלתי רק שנתיים וחצי ועוד הם אמרו לי שעשו לי טובה שבכלל קיבלתי, ניסו לשכנע אותי להמשיך ולחדש את המנוי ויש מצב שאני ברשימה "האדומה" שלהם מהעצבים... בוא נגיד שאין מצב שמתקשרים אלי עוד פעם
  • נרשמתי ל 3 חודשים ניסיון התשלום הוא עבור שלושה חודשים בלבד ואחר כך אין התחייבות אפשר לעזוב מתי שרוצים בלי קנס וכאלה

• תהני תהני, למה לא?
    יש כאלה שחוזרים אוטוטו לעבודה ויש כאלה שיש להם זמן לקרוא עיתון!!!!
    אני ירוקה מקינאהההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[/
  • אני כבר שנה חמישית מנוייה ולא היו לי שום בעיות....
    המתנות שוות...

לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • מיש מיש אני אשלח אלייך תקראי בעבודה חחח
    ליטל איזה מתנות?? עכשיו הם שולחים לי מארז מהודר :) של שירי חגים ועונות השנה במילא רציתי לקנות וזה עולה בערך מאה שקל - מחיר המנוי בעצם
    יש עוד מתנות ??? :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה