:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לינוי חולה כבר חמישי ימים עם חום ושיעול (כמו נביחות, מסכנה שלי) לא יכולה לישון (יחד איתה אנחנו גמורים - לילות לא לילות שנת צהרים גם נדפקה) , יש לה ליחה ונזלת ומה לא :( מחר בפעם שנייה רופא :( עושה ללינוי כבר 4 ימים אינהלציה ולא עובר לה...

ועוד.. ברוכים הבאים לצרבת...

10 תגובות
עמוד 1
  • רפואה שלמה!

ובקשר לצרבת, הרוקח שלי נתן לי סירופ מצויין (יש גם בכדורים אם צריכים לצאת מהבית) זה נקרא "גביסקון", בפעמים שהשתמשתי זה היה פשוט קסם (רק שהטעם לא משהו בכלל - מנטה חזק) וכמובן יש את הטמס...

רותי
  • אוי מתוקה איזה תקופה מגעילה..

החלמה מהירה ללינוי

• שלינוי הנסיכה תרגיש טוב

• אויייי
    תרגישו טוב מתוקות

• אוי תרגישו טוב

• תודה נשמות!!!

• עוד לילה ללא שינה, עוד לילה שאני רואה שלולי לא מרגישה טוב ונקרע לי הלב...
    היה לה חום בערב ונתתי לה נורופן ככה ב9 וחצי ועכשיו ראיתי ב1 וחצי שיש לה שוב 39, ועבר רק 4 שעות אני מחכה לראות.. היא לא ישנה וכולה רותחת... נותנת לה מלה מים ומחכה לבוקר (יש לה רופא)... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף קשההההההההההההההההההההההההה

• תוספת מדהימה למשפחתנו!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה