צילום רחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות..
    ביום שני הבא יש לי תור לצילום רחם ואני מעט חוששת..
    אני יודעת שזה סיפור של איזה 10 דקות.. אבל עדיין אמרו לי שאני צריכה לקחת משכך כאבים חצי שעה לפני כי יהיו כאבים.. ואני יש לי סף כאב מאוד נמוך..
    אורטלי ממי אני זוכרת שאת עברת את זה.. אני אשמח לשמוע איך היה לך ובפני מה אני עומדת.. :)
    הפחד השני והגדול שלי זה אם באמת תהיה בעיה כלשהי..
    אני מתפללת שלא.
    אני כלכך רוצה כבר להיות אחרי כל התקופה הזו.. זה פשוט לוקח לי שנים מהחיים כל הדאגות האלו..
    שיהיה לכולנו שבוע טוב!!
    הגיע הזמן להעיר את הפורום משנת החורף שלו.. ( למרות היום החורפי שעבר עלינו..)

שרית

me
16 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך!
    אני עברתי צילום רחם פעמיים, בפעם הראשונה כל כך פחדתי,בכיתי, הפחידו אותי "נשמות טובות" ולא הבנתי בבדיקה שאמרו לי "את יכולה לקום", היתי ככה
  • הי אל תחששי לפעמים הצילום רחם גורם לפתיחת אינסטליצהואח"כ נקלטים מהר
    שיעבור לך בקלות ובהצלחה
  • שיהיה בהצלחה

• לי אישית לא כאב הצילום...הרגשתי מעט כאבי מחזור קלים
    אבל שוב זה תלוי אם נגיד יש לך סתימות יכול להיות שזה מעט יכאב..
    אבל אם הכל תקין בעזרת השם אני מאמינה שזה יהיה כאב קל
    בהצלחה
  • לי אישית זה ממש לא כאב, לא הבדיקה עצמה ולא אחרי הבדיקה
    בהצלחה
  • תודה בננות!!
    הרגעתן אותי קצת..
    דיברתי היום עם חברה שעברה את זה ובאמת באותו חודש היא נקלטה טבעי להריון.. כנראה שזה באמת פותח סתימות..
    מקווה באמת שהכל יהיה בסדר!!

me
  • זה נחמד לראות הודעות מעודדות ולהשכיל
    שבוע הבא אני הולכת לרופא פוריות שלי, שמן הסתם יתן לי הפנייה לחווית אינסטלציה

האם הטורים ארוכים בכללית?

• אני חושבת שבדיוק בשביל זה הפורום הזה נועד.. כדי שנלמד ונשכיל אחת מהחוויה של השניה..
    אני עושה את הצילום רחם לפני שאני מתחילה בהזרעה.. כדי שנהיה בטוחים שאין לי איזו בעיה משלא יעשו לי הזרעה סתם..
    הלוואי ולבסוף ניקלט טבעי ולא נצטרך את זה..
    לגבי הטורים בכללית.. אני ניסתי לקבוע בכל המרפאות בצפון ולא היה תור זמין לחודש הזה.. רק לפברואר..
    ומכיוון שצריך להימנע מקיום יחסים עד הצילום.. וצריך שזה יהיה לאחר המחזור.. לא רציתי לחכות עוד חודש וקבעתי תור למרפאה זמינה במרכז- ברמת גן..
    בכל מקרה לא הייתי ממליצה לך לעשות את זה סתם.. רק אם את באמת צריכה..
    שיהיה בהצלחה לכולנו.. והלוואי וזה החודש שלנו..

me
  • מהפה שלך לאלוהים
  • היי מותק

לי הצילום רחם כאב לכמה שניות וזהו
    אני כרגע בטיפולי פוריות
    כי לצערי יש לי חסימה דו צדדית

בכל מקרה אין לך מה לדאוג
    השד לא נורא כל כך
    גם טיפולי פוריות זה לא נורא
    לפעמים אין מה לעשות חייבים להתמודד

שיהיהלך המון המון בהצלחה
    כל תוצאה שתהיה תאמיני לי שיהיה טוב בעזרת ה׳

אם בא לך לדבר איתי אני בפייסבוק
    ortal dol

ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
  • בנות שלום, רציתי לשתף אתכן מה אני לקחתי לפני הבדיקה שעזר לי וכרגע אני בהריון שבוע 6.
    אני לקחתי 5 ימים אנטביוטיקה פעמיים ביום וביום הבדיקה שעה לפני משכך כאבים אדוויל. למדתי מנסיונה של אחותי שלקחה את מה שלקחתי וזה מונע זיהומים וכאבים בדוק.

הרופאים לא נותנים את זה אבל אני בקשתי ועמדתי על זה.
    באותו החודש נקלטתי בחודש של הצילום כרגע לא יודעת על תקינותו של ההריון אבל מקווה מאוד חטוב כיוון שהריון שעבר שלי לפני חצי שנה הסתיים בגרידה.
    שיתפתי אתכן כי יש דברים שלא נאמרים לנו ע"י הרופאים וחושב שנעדכן אחת את השנייה מנסיונינו.

מקווה שעזרתי.
  • תודה בנות..
    אמן שזה יעבור והכל יהיה טוב!!!
    מחכה כבר להיות אחרי..
    הלוואי שהמיתוש של להיקלט באותו החודש יעבוד גם עליי..
    אני בכל מקרה הולכת לקחת 2 כדורים של אקמול פוקוס לפני הבדיקה..
    כמובן שאני יחזור לעדכן..

me
  • הי. שמי יוליה. אני כניראה אצטרך צילום רחם. רציתי לדעת איך עבר ומה שלומך עכשיו
  • אולי אני מגיבה מאוחר מידי אבל
    צילום רחם הוא בדיקה מצויינת לגלות איפה את עומדת
    לי באופן אישי כאב ל5 שניות עד שצילמו
    וזהו ! וזה כי יש לי סתימות בחצוצרה ( יש לי רק אחת )
    סבל של 5 שניות בכלל לא נורא
    אז אני מאוד מקווה שלא יכאב לך
    אחרי זה אין בכלל כאב אז אל דאגה ...

לא הבנתי למה לקחת אנטיביוטיקה וכדורים מיותרים
    לא חבל על הכבד ???

המון המון בהצלחה
    ואם אני לא מגיבה את מוזמנת בכייף למייל
    או לפייס ortal dol
    רק תצייני שמה שאת מהאתר .

נשיקות

נ.ב להריון הנוכחי נקלטתי ברוך ה׳ בהפריה
    חודש אחרי צילום רחם
    אז אם אץ עושה סימן שאת ממש קרובה להריון
    המיוחל !!!

ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
    [
  • היי יוליה..
    יכול להיות שאת כבר אחרי הצילום.. בכל מקרה רציתי לשתף אותך שהצילום עצמו כאב באמת לכמה שניות ואחר כך היה טוב.. אבל לצערי הגוף שלי הגיב ממש רע לצילום וגרם לי לזיהום.
    זה מקרה נדיר יחסית של תגובה כזו לצילום וברוב המקרים הכל עובר ממש מהר ומרגישים טוב אחרי הצילום.
    אני מקווה שגם אצלך הכל יהיה טוב ומאחלת לך המון הצלחה.. :)

me
  • יחיהי. לא עדיין לא עשיתי רק עכשיו אני בטוחה שלא בהריון קיבלתי מחזור. ביום ראשון הולכת לקבל הפניה..... אשמח עם תתנו לי פרוט על התהליך. רק כדי לדעת למה לצפות
    . תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה