שבוע 39 פלוס- מס' שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר הדר.
    הגעתי לשלב מתקדם של ההריון, ב"ה, שבוע 39 + 3 . הערכת משקל 3.5 ק"ג. תאריך צפוי 14/1
    עדיין אין סימני לידה מתקרבים. לעתים מעט התכווצויות בטן תחתונה והבטן מתקשה, אך זה חולף. אני עדיין הולכת לעבודה באופן סדיר יחסית.

שאלותיי:
    1. בשלב כזה של ההריון, לאיזה סימן מקדים עלי לצפות?...
    2. האם יש צורך לחשוב על זירוז טבעי - זרע הגבר, פעולת קיום יחסים עצמה, עיסוי פטמות, עלי פטל, הרבה תנועה, נקודות לחיצה בשיאצו ?... מה מכל אלה אם בכלל? אישית אני קצת חוששת להתערב...
    3. טחורים - היה לי אירוע עצירות צואה ושתן עקב נטילת תוסף סידן- 1 גר ליום. זה הוציא טחורים, תופעה שמוכרת לי מן העבר. מאז הצואה התרככה והפסקתי לקחת את הסידן, אך לאחר כל יציאה הטחורים יוצאים , לא כואבים וחוזרים אחכ פנימה.
    איך הם צפויים 'להתנהג' בלידה או לאחריה?...
    4. שאלה על ניתוח קיסרי - שלא נזדקק חלילה-
    בקורס הכנה ללידה נאמר לנו שפותחה שיטה בארץ לפיה חותכים לא דרך שרירי הבטן, אלא מזיזים אותם כדי לא לחתוך גם אותם וששיטה זו נפוצה בעולם.
    האם זה נכון? האם זה תקף לכל בי"ח בארץ?

תודה רבה וכל טוב,
    גל.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. צירים, דימום או ירידת מים והפחתת תנועות עובר - אלו סימנים המצריכים בדיקה
    2. אם הכל בסדר, אז אין חובה או צורך בזרוז
    מבין מה שתארת - יחסי מין הם היעילים ביותר, תנועות ונקודות לחיצה בוודאי
    לא מזיק
    3. הם יחמירו במהלך הלידה וישתפרו בהדרגתית אחריה
    4. אינני מכיר את השיטות בכל בתי החולים, אך בהחלט מקובל שלא לחתוך את שרירי