היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נורא קשה לי להתמודד עם זה שעזבתי את הבית אני מתגעגעת אבל מצד שני כשהייתי שם היו הרבה מריבות שכבר רציתי ללכת והייתי ממש בטוחה שאני יתמודד עם זה כמו גדולה מה שבדיוק ההפך.. אוףףףףףף אין מצב שאני זו שתישבר אחרי שלקחתי את כללל הדברים שלי יש לו הרבה מה לשנות ועל מה לעבוד.. מצטערת שאני לא נמצאת הרבה גם קשה לי בגלל השיתוק שקיבלתי בעצב הפנים גורם לעיין לא להיסגר אני לא מסוגלת להסתכל בכלל על המחשב אני מנסה מידי פעם מהנייד... תודה ע נ ק י ת לכולן על התמיכה והעידוד שלכן.. אוהבת אותכן
12 תגובות
עמוד 1
מאמי שלחתי לך הודעה במייל אני פה אם את רוצה לכול דבר
מורן יש רגעים בחיים שצריך לניח את האגו במקום שלו- בצד. אני בטוחה שעזבת את הבית, כי המריבות איבדו פרופורציה, כי נפגעת ופגעת וכי הרגשת שאת כבר לא את, תאמיני לי מוכר.. אבל אם יש סיכוי ולו הכי קטן שתוכלו לנסות לעבוד על זה זה שווה. עזבי אותך מאגו ודברי איתו. הלוואי שיהיו לך בשורות טובות!!
היי, לא מכירה אותך ואת הסיפור שלך... אבל נשמע שממש קשה לך, ואם את ככה, אז אולי בכל זאת הקשר לא מת.... אני מסכימה עם טלטול - אגו בצד! אחרת תתחרטי.... תעבדו על כל מה שיש ביחד, כזוג. אני בטוחה שגם הוא חושב שיש לך מה לשנות ועל מה לעבוד. אף אחד לא מושלם. אולי כדאי כן לנסות ולתת עוד צ'אנס. את לא חייבת לחזור הביתה אם זה צעד גדול מידי, צאו לדייט רק שניכם, שבו בבית קפה ודברו ברוגע... תעשו משהו כייפי שיזכיר את הימים הטובים ויחיה קצת את הקשר... אולי לכו לפיקניק שלושתכם (נו טוב, כשיהיה מזג אויר נורמלי graphics.com/myspace/text_generator.php]
"לזרוק" את האגו בצד וללכת עם הלב - זו ההצעה שלי. בהצלחה
[/center] ]
אני גם אומרת להניח את האגו בצד ולנסות לשקם את הזוגיות שלך כמו שהציעו תצאו לאיזה מסעדה טובה תדברו בצורה מכובדת תבינו מה מעיק על הקשר מה מפריע לכם אצל השני אני מאמינה שברגע שתתחילו לדבר הענינים הסתדרו לטובה אל תשכחו שיש לכם תינוקי קטן תנסו הכל גם בשבילו
תרגישי טוב מקווה שתחזרי לעצמך ומהר בעז"ה
אבא שלי אומר שכלים תמיד אפשר לשבור.............. אולי תנסו לחזור והכל יסתדר? בכל אופן מה שתעשי שתצליחי
אני חושבת שאולי אתם צריכים להפגש, לדבר, לנסות לשקם את הזוגיות
הי מורן, לא מכירה את כל הסיפור כולו,אבל ממה שאני קוראת היתי שואלת את עצמי - האם קשה לך שאת רחוקה ממנו כי את מתגעגעת ואוהבת עדיין או שקשה לך להסתגל למצב החדש, לזה שאת בלי בן זוג וחושבת על המכשולים בדרך עם תינוק וכו'? יש הבדל בין השניים ומהותי. אם את מרגישה שהוא חסר לך, כן היתי מנסה כל דבר אפשרי כדי להוציא את הקשר מהברוך הזה (וכולנו יודעות שזה לא דבר פשוט בכלל). נעזרתם ביעוץ זוגי או כל עזרה מקצועית אחרת? לא תאמיני כמה שזה עוזר...אמנם זה לא קסם של פגישה או שתיים ולוקח זמן,אבל אם הקשר הזה נועד להיות, היתי הולכת על זה ולפחות יודעת שניסיתי כל מה שבאפשרותי!!!! מאחלת לך תהיי חזקה ושהדברים יסתדרו לך על הצד הטוב ביותר