בדכאון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני מחפשת פורקן ואני יודעת שכאן זה המקום הכי טוב.אוףף במה להתחיל??
    אני בשבוע 32,וכל ההריון לא עבדתי.עברנו מתל אביב למושב בדרום ולא כל כך מצאתי את עצמי.מה שיוצא שאני הרבה בבית!מה שגורם לי להשמין...בנוסף לעליה של ההריון גם אכלתי הרבה,לצערי לא ממש בשליטה.טעות שאני משלמת עליה עכשיו.התחלתי את ההריון במשקל 75...אף פעם לא הייתי רזה אבל גם לא שמנה כמו שאני היום.מרגיש לי נורא.אני ממש מחכה לסוף ההריון ומעבר לזה שאני נרגשת מהתינוק החמוד שיכנס לחיי(הריון ראשון)אני גם נרגשת מאוד להתחיל דיאטה...ממש מחכה.
    כולם אומרים לי שזה שטויות ובהריון הראשון יורדים מהר הכל...אני ממש מקווה!

יש עוד בעיונת...לפני כמה שבועות נוצרה אצלי ברחם רצועה אמניוטית שתודה לאל לא פגעה בעובר אבל כנראה שבגללה אין לו מקום להתהפך והרופאה שלי אמרה לי שאני אצטרך לעבור היפוך.מישהי עברה את זה? אני די חרדה מהעניין.

בכל אופן...עם כל הנימה השלילית שלי אני יודעת שהכל שווה את זה ואני מודה לאלוהים כל יום שיש לי בעל שתומך בי ועוזר לי ואני יודעת שבקרוב הכל יהיה מאחורי,אבל אם מישהי יכולה אולי לשתף אותי בחוויה שלה,שקצת יתן לי פרופורציות למה שאני עוברת,אני מאוד אשמח.

תודה ולילה טוב
13 תגובות
עמוד 1

• אני בהריון ראשון אז אין לי חוויה לשתף אותך, אבל קודם כל תיהיי רגועה דיאטה זה משהו שאם באמת רוצים בו אז גם מצליחים בו. חייבת להגיד שזה ממש כייף לקרוא שיש בעל שתומך כל הכבוד לו. הנוווון בהצלחה!!!

• על דיקור סיני לא חשבתי...אני באמת אברר.
    תודה רבה וסחטיין על ההורדה,הלוואי עלי :))
  • היי מתוקה תרגישי בנוח, לא קרה כלום אם משמינים, אלו הצרות הקטנות של החיים ובאמת העיקר זה הבעל התומך שרק ימשיך כך לעולם אמן!

לגבי ההיפוך את יכולה לקרוא על כך מלא חומר בנט, אבל מה שקראתי בספר הריון
    ההיפוך הרפואי קצת יותר מורכב, ועל היפוך בדיקור לא שמעתי אבל אם יש המלצות- אדרבא.

תהי רגועה ותשמחי שה' שלח לך את המתנה היקרה הזו.
    היו הרבה שעברו את ההיפוך וזה עבר בשלום ב"ה והכל הסתדר, את לא צכה להיות בלחץ!

גם אם יקבע שתצטרכי ללדת בניתוח בגלל מצב עכוז- לא קרה כלום!! ממשיכים לחיות ולגדל את הפיצקי בשמחה ואהבה והמון המון אושר!!
    כולנו הילדים של אבא בשמים

• מאמי טבעי לגמרי שאת אוכלת, עברת לדרום, רחוק מכל מה שאת מכירה, אני מניחה שגם רחוק מהחברים...
    אני יכולה לומר לך שאני כל היום בבית מהשיעמום רק אוכלת... חייבת להפסיק עם זה

• אני מתנחמת בזה שזה תחילתו של הסוף אז לא נשאר לי הרבה לאכול חחח

לגבי ההיפוך,החלטתי אחרי שקראתי והתעניינתי שאני לא אעבור היפוך.אם הוא לא יתהפך אני אקבע לי ניתוח קיסרי,בלי סיכונים מיותרים.

בכל אופן...ממש תודה על התגובות :)

• אל תיהיי בדיכאון מזה ממש לא מאמי.
    את בהריון , עוד מעט חובקת ילד. יש לך בעל תומך ואוהב.... יש נשים שאין להןשליש מזה...
    צריך לברך על מה שיש.
    תראי את הדברים אחרת - משמינה? זה אומר שיש אוכל בבית ברוך ה' או כסף לצאת למסעדות.
    והכי חשוב שאפשר להוריד עם קצת רצון וסבלנות . מיטל שהגיבה לך , היא המודל שלנו פה שאפשר לרזות את כל מה שעלית בהריון.. ועכשיו היא פצצה!!!!!

אני עליתי אחרי ההריון למרבה האירוניה- הנקה+ להישאר בבית + תירוצים.. ואני יודעת שרק אני אשמה בזה. אז אין לי מה להיות בדיכאון....

• אין לי ניסיון עם היפוך (שראיתי שאת מוותרת עליו). נסי אולי בפורום הורים חדשים לשאול אולי מישהי יודעת למרות שאני לא זוכרת מישהי משם שעברה היפוך אבל לשאול תמיד אפשר.
    בכל אופן - הדבר הכי חשוב - זה שבעלך ככה תומך בך
  • ממיייייייייייייי
    אני איתך באותה חרבנה לגבי המשקל והשומן העודףףף
    גם אני מעולם לא היתי רזונת ...גם סביב 70-75 קג ...ונראת טוב כך ...
    נכנסתי באסה בגלל שלא הצלחנו להכנס להריון לבד...וככה ב6-7 חודשים עליתי מבאסה בלבד איזה 10 קג ...
    אחכ עשינו טיפול ...שלמזלי הרב הצליח על ההתחלה ...אך כמובן עם כל ההזרקות והלחץ עליתי עו איזה 5 קג...בקלות ...
    כמובן באותה תקופה חייתי בהכחשה ...לא עליתי על המשקל אחת לשבוע - כהרגלי קודם ובלסתי חופשי ...
    ומרתי לעצמי קודם אכנס להריון ואחכ נשלם את המחיר ...
    וכך המצב ..אני שבועע 29 ...תכלס בהריון עצמו לא עליתי מלא כי גם ככה יש לי פור רציני...ואני משתדלת מאד לשמור כעת גם כי אני מאד גבולית בסוכר וגם כי אוטוטו יום הדין והפה צריך להסגר ...
    חושבת כול יום באיזו דיאטה אפצח ברגע שהקטנציק יצא לאור ...
    אם תרצי -אולי נוכל לתמוך אחת בשניה במהלך הדיאטה (למרות המרחק-אני בתל אביב )...וזה יעזור ...
    נשתמע פה בהמשך .
    תחשבי בנתיים רק מחשבות חיוביות...

• אני עליתי 15 ק"ג בהריון ובדיעבד אני חושבת שזה יותר מידי. אני מציעה לך לא לקנות לבית דברים שסתם משמינים (בורקסים, עוגיות, ממתקים וכד') כדי לא להתפתות. נראה לי שאת נוטה לא לקחת אחריות על המשקל שלך ומחכה שההרזיה "תקרה לך". אצלי עד שלא החלטתי לשמור לא ירדתי את ה-7 ק"ג האחרונים שעליתי בהריון. אם באמת מפריע לך המשקל תתחילי לשמור מעכשיו. לא לחכות.
    אולי תסתובבי במושב ותכירי אמהות צעירות? את יכולה לפתוח שיחה על איפה כדאי ללדת, אם יש סדנאות לאמהות ותינוקות קטנים... ככה יהיה לך יותר נחמד וגם אחרי הלידה תהיה לך "אחוות אמהות" שמאוד תקל עלייך.

• קודם כל טוב שאתמכניסה הכל בפרופורציןת ואכן אחרי הלידה תוכלי לחזור לעצמך הכל תלוי בך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה