זחילה, מטפלת, עצירות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלשום אוריאן סוף סוף התחילה להבין שזוחלים קדימה ולא אחורה
10 תגובות
עמוד 1
  • איפה את גרה?
    כמה לוקחת מטפלת?

• אני גרה בנתניה
    אבל זאת אמא של חבר, לא נעים לי לפטר אותר
  • אההה זאת אמא של חבר, אז ברור שהיא תחשוב שהיא יודעת הכל ומלאת בטחון עצמי.
    זה כמו חמה
  • איזו זריזה - כל הכבוד לאוריאן על ההתקדמות
  • כל הכבוד על ההתקדמות של אוריאן

• כל הכבוד לאוריאן, ממש ילדה גדולה

• כל הכבוד על הזחילה.... מפה זה מתקדם מהר מאד..... עוד מעט היא תטייל בכל הבית קדימה ואחרה...
    בקשר למטפלת לא משנה מי היא- צריך לומר מה שאת חושבת או רוצה שישתנה. זה הבת שלך , זה הבית שלך... את יכולה להעיר בצורה יפה....

בקשר לאוכל - נשמע שהיא אוכלת טוב. גם הבת שלי אוכלת כמו שכתבת. אבל אצלי היא לא קמה לאכול בלילה. אלא סתם קמה כל שעה...
    אצלך היא באמת רעבה או שזה סתם כבר מהרגל? ניסית לתת מוצץ ?

• איזה כייףףף וכל הכבוד לנסיכה שלך!
    תוספת מדהימה למשפחתנו!
  • אני הייתי מורידה את הדייסה ...השינה הרבה פעמים ממש לא קשורה לאוכל במיוחד בגיל הזה ... תמיד כשתינוק מתחיל לעשות פעולה חדשה הרבה יותר קשה לו לישון .. ואולי תוסיפי קצת יותר מים בין מרק לפירות כי יכול להיות שבגלל זה יש לה קצת עצירות ... אפילו עוד קצת חלב אם בין לבין ... ולגבי מטפלת ...אין מה לעשות תמיד יעצבנו אותנו .אבל מותר לך להעיר
  • תודה בנות... גם היום לא עשתה קקי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה