דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי כבר שעתיים כאבים בבטן תחתונה יותר בצד ימין- אמצע הבטן, אני כבר לא זוכרת אם זה תקין הכאבים מציקים אך נסבלים, כאבים בדרגה 5 מתוך 10.
    יש צורך ללכת לרופא?

12 תגובות
עמוד 1
  • היי...
    הרבה פעמים בשלבים כאלה של ההריון יש כאבים מעין דקירות או כאבי מחזור שזה מהתרחבות הרחם..
    אבל......
    אני הייתי הולכת להיבדק!!!!
    בשביל השקט שלך
  • העתק הדבק על התשובה של ענת

• העתק העתק והדבק על שתי התשובות...חחחחח

• תלכי יש עכשיו מיון נשים בקופות... מה אכפת לך?

את שותה מספיק?

תרגישי טוב
  • זה לא דקירות או כאבי מחזור אלא פשוט כאב לאורך הבטן התחתונה , לא הולך וחוזר כמו דקירות זה כאב קבוע

• מאמי אין לי מושג
    אבל אני הייתי הולכת להיבדק
    תרגישי טוב

• היה לי בול כמו שאת מתארת באותו השבוע... מין כאבים כאלה בבטן התחתונה ויותר לצד ימין. אבל אני.לא הלכתי לבדוק והמשכתי כרגיל... חבתי שזה משהו שגרתי של התרחבות הרחם או התרחבות האגן....

הלכת להיבדק בסוף?

• אנגל איך את מרגישה עכשיו?
    תוספת מדהימה למשפחתנו!
  • תודה על ההתענינות

• תשתי זה גם עוזר למנוע דלקות בדרכי השתן. באופן כללי אני מאמינה בשתיית מים כמונעת מחלות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה