מה עושים במסיבת פיגמות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ירין רוצה מסיבת פיגמות
14 תגובות
עמוד 1
  • מאיפה בא לו הרעיון הזה?

אצל יונתן ישן חבר אחד. הם לא עשו הרבה יותר מבדרך כלל אחה"צ, רק קצת משחקים של לפני השינה (חיפשו את בעלי עם פנסים בבית חשוך) והולכים לישון ביחד בד"כ מאוחר.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • מאיפה הרעיון למסיבת פיגמות אנלא יודעת אבל העיקר שאחרי הממתקים המשחקים הבלגן והרקודים - אחרי שהמסיבת פיגמותנגמרת - כלאחד הולך לישון בביתה שלו !!
  • איזה מן מסיבת פיג'מות זאת אם כל אחד הולך לישון בביתו?!?

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • מסיבה שהילד מבסוט ולא מבין תפואנטה - זו מסיבת פיגמות שגם האמא מבסוטה!
  • במקרה כזה, קצת פיצה, קצת סרט - אולי להכין עוגיות/כדורי שוקולד, טיפה משחקים וזהו הביתה

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • קודם כל אני בטוחה שאין לו מושג מה שזאת מסיבת פיג'מות כמו שהיינו עושות כשהיינו בכיתה ז', חוץ מזה שלגיל שלו זה ממש לא מתאים!!!
    את יכולה לעשות מסיבת שינה וכולם חייבים להגיע בפיג'מות, את יכולה לתת להם לכיבוד מעין ארוחת בוקר - כאילו עכשיו הם קמו, דגנים עם חלב, וירקות ומיץ תפוזים וחביתות (וכל דבר אחר שמתאים לארוחת בוקר).
    לרפד את הבית ומזרונים או שמיכות על הרצפה, לעשות להם קצת משחקים או סרט עם כריות, וזה קצת הרעיונות שלי.

ובקשר לכמה ילדים להזמין, אצלנו בגל של ליאל ילדה חגגה יומולדת והזמינה חלק מהילדים בגן, ואני לא בטוחה שליאל בכלל ידעה שהייתה מסיבה, אבל אני נורא דאגתי מה יקרה אם היא היא תשמע בגן ושהילדים האחרים ידברו וזה יפגע בה.
    אז את יכולה להזמין רק את הבנים - או את כולם, אני לא הייתי מזמינה רק חלק קטן.
    רותי
  • תודה על הרעיונות ..
  • אנחנו נעשה ביום ראשון מסיבת פיג'מות לילדי הגן של מעין.
    החלק הכי חשוב - הם יגיעו בלבוש הולם (פיג'מות

• ענבר התכניה שלך נשמעת מתאימה לכמה שעות ..איך תעשי את כלללללללל זה בשעה וחצי?.
  • עינבר - סחתיין על ההשקעה
    כל הכבוד לכם!!

נשמע דווקא מגניב - אפשר להזמין חבר או שניים, להגיד להם שיבואו בפיג'מה, שישחקו קצת עם פנסים, מזרונים על הריצפה.. אולי אפילו אוהל (אני לפעמים פותחת לילדים אוהל קמפינג של 2 בסלון - הם מתים על זה..)
    ארוחת ערב (אולי סוג של פיקניק בבית..)
    ויאללא - לישון בבית
  • הדס
  • מסיבת פיג'מות זה בדר"כ מצומצם
    צריך להיות ממתקים
    ריקודים
    משחקים (עם פרסים כמובן)
    סרט טוב
    ומלא מלא מיזרונים וכריות על הריצפה
    ואל תשכחו את הפיג'מות
  • אנחנו עשינו מסיבת פיגמות לבן ורואי ביחד עם האחיניות שלי .
    ואחי ואישתו גם הגיעו לישון אצלנונ

בגדול הלבוש פיגמות מוסיקה חטיפים מישחקים ובסוף הרדמתי קודם את בן אחכ את רואי
    ואז גיסתי היקרה הרדימה את הבנות שלה ..
    נראה לי סיוט שצריך להרדים את הילדים בגילאים כאלו ( 2 ו 4 ) לבד ...

http://www.f2h.co.il/1848034048453

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה