היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש מישהי בפורום שהיא מדקרת היא מאיזור המרכז, יש פה כמה בנות מטופלות שלה..
אני מעתיקה את ההודעה שלי גם לפה, אני יכולה להגיד בוודאות שזה עוזר, הפרולקטין שלי ירד תוך חודש מ-3000 בערך ל-900 (לא יאומן), בזכות טיפולים בדיקור סיני, חשבתי שאני אצטרך לחכות חודשים עד שאני אוכל לנסות שוב. זה עוזר לא רק בהזרעות או בהפריות אלא בכלל באיזון ההורמונלי ובמוכנות של הגוף להריון. ממליצה מאוד ומי שרוצה אני יכולה לתת המלצה למדקרת מאיזור השרון.
אני גם עוברת טיפולים ,עדיין אני בעצומו של אמצע טיפול אז אין איזשהי הוכחה שזה עבד .... אני מטופלת במרפאה באופן פרטי בחולון ,אם מישהי מעוניינת
היי בנות! אני בדיוק לפני סבב מוקפאים ושוקלת ברצינות להתחיל עם דיקור... אם למישהי יש המלצות באיזור המרכז פ"ת והסביבה אשמח מאוד... תודה!