עדכונים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום היינו עוד פעם בפיזיוטרפיה
    וואי בנות מרגע לרגע אני יותר מרוצה מההחלטה שלי להתעקש
    אנחנו כל כךךךךך נהנות.
    כעיקרון זה חצי שעה כל פעם והיום אלו שאחרי הודיעו על ביטול אז הפיזיוטרפיסטית שהתאהבה בנועם לגמרי אמרה לי שהיא איתנו עד שנועם תתעייף.
    בקיצור עברה שעה והילדה פשוט לא נמאס לה, צחקה, פטפטה, נהנתה, שיחקה - שיתפה פעולה בצורה מדהימה.
    בסוף דפקו לנו בדלת שמחכים לה בחוץ אז שנשחרר

9 תגובות
עמוד 1
  • וזה עוד אחרי לילה שהיא החליטה שנגמר בשעה 3 לפנות בוקר

• קודם כל שיעבור השלשול
    תוספת מדהימה למשפחתנו!
  • איזה יופי, טוב שיצא לכן לעבוד עם פיזיוטרפיסיטית שאתן מתחברות אליה, היא נשמעת מצוינת

• יייפפפההה כיף לשמוע שאתם נהנות כי יש תינוקות שלא אוהבים את זה, את הטיפולים האלה ולא משתפים פעולה...

גם אני לומדת מהמלווה התפתחותי שבא אלינו כל יום שלישי למעון... אני מיישמת את זה על הדס....

• איזה תענוג...הכי חשוב שאתן נהנות

• כל הכבוד לנועם

• אין על פיזיותרפיסטים
  • החלמה מהירה לנועם!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה