שאלה על שינה של הילדים באותו חדר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי ילדה בת 3 שישנה כרגע בחדר לבד ותינוק בן 7 חודשים שעדיין איתנו בחדר.
    השאלה שלי- כאשר ארצה להעביר אותו לחדר איתה איך זה מתאפשר? כי שעת הכניסה למיטה לא חופפת. הוא הולך לישון בסביבות 18:30-19:00 והיא רק בשמונה ולפני השינה גם שומעת סיפור במיטה שגם זה עושה רעש...והוא עוד מתעורר בלילה לאכול...
    איך ההתנהלות של הליכה לישון אצלכן?
    אני לא יודעת אם לעשות את המעבר עכשיו או לחכות עוד קצת...
6 תגובות
עמוד 1
  • אלירן היה איתי בחדר עד גיל שנה. ואז עבר לחדר לבד
    יעל ישנה איתנו עד גיל שנה וכשאר כבר לא קמה בלילה לאכול... העברנו אותם לישון ביחד !

בקיץ הקרוב אנחנו עוברים דירה ומיכל תיהיה בת 7 חודשים=- עדיין תישן איתנו.... ואז... אלירן יהיה בחדר לבד... ויעל ומיכל ביחד....
  • הפער גילאים אצלנו זהה לשלך - שנתיים וחמישה חודשים.
    אני מאוד בעד חדר משותף. אני העברתי את הקטן כשהיה בן 4 חודשים. הוא קם בלילה עד גיל שנה אולי אפילו קצת יותר. בהתחלה הקטן היה הולך לישון קודם אבל די מהר הם נכנסו יחד למיטות - סביב 7-7 וחצי בערב והיו מפטפטים וצוחקים יחד עד שנרדמים. אני חושבת שזה תורם המון לילדים לחלוק יחד חדר. אני לא זוכרת שהפריע שהקטן קם בלילה אבל שניהם ישנים עמוק בד"כ. סיפור לילה טוב באיזשהו שלב הפך להיות לשניהם יחד.
    בקיצור - אני בעד
  • אנחנו העברנו את הקטנה בגיל שלושה חודשים בערך (הפריע לה שהייתה איתנו בחדר והתעוררה כל פעם בשעה שאנחנו רצינו להיכנס לישון)

הקטנה עדיין קמה לאכול בלילה, בד"כ לא מפריע לגדולה, ואם מתעוררת חוזרת לישון מהר.

הקטנה הולכת לישון ב18:30 והגדולה ב19:00 אז התחלנו להקריא סיפור בסלון במקום במיטה.

חוץ מזה זה נורא נחמד, הגדולה יותר רגועה שהיא לא לבד בחדר, ובבוקר אני אוהבת לשמוע אותן מדברות וצוחקות כשהן מתעוררות, ממש דקות של נחת...

• אני גם בעד חדר משותף אבל כל עוד הם עדיין לא הולכים לישון באותה שעה זה נראה לי בעייתי... הגדולה תעיר את הקטן כל פעם שתיכנס לחדר...
  • אצלי הקטנה ניכנסה לחדר יחד עם הגדולה מהרגע שחזרה מהבית חולים
    מהיום הראשון שלה בבית הן ישנות ביחד באותו חדר
    זה מחבר ביניהם מאוד עד היום האיום שלי זה שאני יפריד חדרים הם מתחננות שלא

הקטנה שהייתה מתעוררת הייתי לוקחת אותה לסלון חשוך וככה לא היה מפריע לגדולה לישון
    בקשר לשעות שינה הקטנה הייתה הולכת לישון וכשהגדולה הייתה ניכנסת למיטה קראנו סיפור בשקט והקטנה זה לא הפריע בהמשך הסיפור היה משותף

בהצלחה ואני בעד

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• הקטן עבר בגיל 4 חודשים פחות או יותר וזה מממש לא מפריע לגדול הם מאוד אוהבים את זה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה