-
את מלחיצה אותי!!!!!!!!!!
-
-
מאחלת לשתיכן לידה קלה, מהירה ובידיים מלאות!
-
זה כי את כ"כ קרובה לזה..
מאמי איזה כיייףףףף לך!! תהיי רגועה ותהני מהציפייה..אוטוטו אוצר קטן ומתוק
-
יהיה בסדר בע"ה
-
תודה
-
איך היו לך הלידות הקודמות?!
-
סוף הדרך!
הלידה הראשונה הגעתי למיון בשעה 4 בבוקר ב7 נכנסתי לחדר לידה וב10 היה בחוץ. אבל הכל היה ברגוע והתקדם סבבה ויחסית ללידה ראשונה זה מהר. בלי תפרים וכמובן עם אפידורל.
הלידה השניה העתק מוחלט של הראשונה רק קצת יותר מהיר ואפילו עוד יותר רגוע. הלידה היתה בכזה רוגע שא"א להאמין שזו לידה. הרגשתי לא טוב וזה גם תרם לרוגע שלי פשוט לא היה לי כוח. כמובן גם הלידה הזאת היתה עם אפידורל. וכמובן גם הפעם בלי תפרים.
מקווה שהפעם יהיה אותו דבר
-
ראשונה 18 שעות בלי אפידורל שנייה 12 שעות בל אפידורל. שלישית הייתי עם שיליה שכיסתה כמעט את כל הפתח, התנגדתי לניתוח אבל הצוות לא האמין שאני יצליח בלי ניתוח אז המליצו לי לעשות אפידורל כדי שלא יצטרכו לעשות הרדמה מלאה, 3 שעות בלידה מדהימה, בלידה הרביעית הגעתי עייפה, לא עניין אותי כלום רק לישון, שמו לי אפידורל (טעות) וישנתי, לידה מוזרה.....
-
-
שולחת לך נרות ריחניים......קטורת........ציפורים מצייצות...................
רחש גלים...........
רוגע...........
אנשים עם רסטות מסביב
-
מיצי הרגת אותי
-
אני מאוד מפחדת מזריקות אז בגלל זה החלטתי ללדת בלי, אני מאוד מקווה שהפעם אני לא יבוא עייפה וברגע של טמטום אבקש אפידורל.... השיליה כיסתה כמעט את כל הפתח, העובר הצליח לעבור אותה בזמן הלידה, ילדתי באסף הרופא
-
טפו עליך ועל הלידות שלך - שגם הלידה הזו תעבור כמו הראשונות
[
-
הדבר היחיד שמלחיץ אותי מהלידה ברגע זה
זה לעבוטר את כל 3 המבחנים שיש לי בשבוע 38 ואח"כ לא אכפת לי ללדת
-
שטויות...הכל מוכר לך, הכל ידוע, יהיה בסדררררר!!!!
אני בלידה השניה לא הייתי בלחץ בכלל! רק רציתי ללדת כבר, לא חשבתי על
המהלך עצמו לרגע! עד שהרגע עצמו הגיע [/
-
חחחח חמודות
מאחלת לכן מכלללל ה-
-
מישמיש אני בונה על זה שיש לי דפוס לידה מסוים ומקווה שגם הפעם הוא יתפוס... (רק אם אפשר שבועיים קודם