שלום ,אני חדשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נעים להכיר.קוראים לי לינה. יש לי ילד ואני בהריון שני כרגע. זאת אומרת המקלון הראה קו חלש..ולפי מה שאני יודעת זה חיובי . בדיקת דם עוד לא עשיתי. שכחתי כמה דברים ואשמח אם תעזרו לי. איזה כאבים הרגשתם בבטן בשבוע רביעי וחמישי, אני מרגישה את הכאבים של רחם מתרחב אבל יש לי מן הרגשה גם מוזרה ליד הטבור. לא זוכרת אם ההי לי ככה בהריון הקודם. עוד משהו, אני עוברת כרגע תקופה לחוצה של הרבה עצבים...שבגללם אני מרגישה שנתפסת לי הבטן, כשאני עצבנית או צועקת ואני מאוד דואגת..אתן חושבות שיהיה בסדר?
18 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל ברוכה הבאה ובשעה טובה!!!

• ברוכה הבאה

• תודה בנות אני אנסה להרגע, פשוט יש גם אנשים שמעצבנים אותי וההורמונים משתלטים כנראה .

נופקי : אני מאשקלון
  • קודם כל ברוכה הבאה

• בשעה טובה על ההריון

• כבר התחלתי להתמכר . אני אשמח גם לעזור לבנות מהנסיון של הריון הקודם שלי ממה שאני זוכרת

• בן 3
  • ברוכה הבאה! לי היו כאבים סביב הטבור מין תחושת כבדות כזו בבטן תחתונה וסביב הטבור

• ברוכה הבאה ובשעה טובה!!
    לחץ לא טוב גם בלי קשר להריון........ שימי פס על כולם
  • גם לי היו עצבים חבל על הזמן דווקא אז, אבל בסוף הכל תקין, הבייבי תקין וההריון בינתיים עובר בשקט. אכן הכאבים שאת מתארת וההתכווציות מוכרות לי מאוד...
    בכל מקרה, עדיף שתנסי לקחת פחות ללב. הבריאות שלך ושל התינוקי קודמת להכל

• ברוכה הבאה והמשך קל ותקין!
    תכיני סרגלים שנכיר אותך

• ברוכה הבאה!
  • נכנסתי לשימושון והנה מה שיצא,יפה?

ותודה לכל הבנות על האיחולים ועל הכל
  • ברוכה הבאה...

ובאמת תשמרי על עצמך

• 1. ברוכה הבאה
  • ברוכה הבאה

• ברוכה הבאה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה