סקר-שגרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי שאלת סקר מקווה שתבינו את הכוונה:

כולנו צריכים שגרה, ובמיוחד עם הילדים שגרה זה בהחלט לא רע.
    השאלה היא האם אתן בגדול מרוצות מהשגרה שלכן?
    אם כן- נמקי.
    אם לא- במה היית משנה אותה?

לי יש תקופות שאני מרוצה, ותקופות אחרות שאני ממש סובלת, היום שלי לא משתנה ולכן כשניסיתי להבין למה אני סובלת הגעתי למסקנה שזה תלוי רק בשעות הערב אחרי שהילדים הולכים לישון. אם אין לי תעסוקה משל עצמי לזמן הזה, יוצא לי לשבת שעות ולחכות לבעלי שיחזור כבר, או שאני בסוף פשוט נרדמת בלי לראות אותו בכלל. ואז אני מתעוררת למחרת על רגל שמאל, וחוזר חלילה.

אז בגדול מרוצה, אבל הייתי משנה את זמן החזרה של בעלי הביתה. במקום 11 או 12 בלילה שיחזור בשבע. בקשה מוגזמת????????!!!!!!!!!

ואצלכן?
16 תגובות
עמוד 1
  • ממש דומה לך... בגדול מרוצה אבל יש תקופות שהשגרה משעממת - ביחוד בתקופה הזאת, שלא ממש יוצאים אחה״צ מהבית, אז כל הימים נראים פחות או יותר אותו דבר, פעם ממש אהבתי חורף, היום עם הילדים אני מעדיפה את העונות האחרות....

• אני מרוצה מהשגרה בגדול. הידים שלי הולכים לישון ב19:00 ובד"כ גם נירדמים ממש מהר. אח"כ או שמשעמם קצת אבל עדיין זה עושה לי טוב כי יש לי זמן לעצמי אפילו אם אני מורחת אותו. לפעמים יש כל מיני תעסוקות אחרות וזמן לסגור פינות כאלה כמו אלבומים לילדים וכד'.

מה הייתי משנה? הייתי רוצה שהילדים לא יהיו עייפים כ"כ מוקדם בערב (ב5 אני מתחילה מקלחות אחרת הם מאבדים לי את הצפון מתחיל בכי וכו' וברגע שמתחילים מקלחות הם כאילו נרגעים והכל הולך בנעימים יותר). אבל מבאס כי לא יוצא להנות מהם מספיק במשך השבוע.

• אני מאוד מרוצה ברוך השם

• בגדול יש לי שגרה די עמוסה...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• מרוצה מהשיגרה ...
    אצלי הם גם הולכים לישון ב 19:00
    ואז אני עם בעלי מול הטלוויזיה ..
    פעם בשבוע בערך מגיע חבר של בן אלינו ופעם בשבוע הוא הולך לחבר ..
    בין פעם לפעמיים בשבוע אנחנו אצל ההורים שלי .. בקיצור מתגלגלים עם החיים

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • מתגעגעת לשגרה

• אני דווקא מרוצה מהשגרה שלי
    פייס: ortal_hori
  • אני מרוצה פחות או יותר
    הילדים הולכים לישון בסביבות 19.30-20 ואז אני כמוך מחכה לבעלי עד 21-22-23
    בחורף השגרה יותר משעממת כי כימעט ולא יוצאים בערב, אבל בגדול בסדר
    You're my heart, you're my soul

• נגה מקווה מאוד שמהר מהר תהני מהשיגרה החדשה שלך
  • אני דווקא מאוד מרוצה השגרה שלי
    בעלי חוזר ב 4 אז יש לנו זמן ביחד
    ויוצא שוב ב 7 ...לשיעור
    ואז יש לי זמן לעצמי ושקט ואני דיי אוהבת את השעות האלה שאף אחד לא נימצא , מוריה ישנה
    ויש זמן למחחשב , לראות תוכנית או סתם לקרוא

• תודה יפעת

• גם אני אוהבת את השגרה שלי.

עד כמה שאני חייבת לצאת ממנה לפעמים, אין כמו השגרה!

הערב הפנוי דווקא מותיר לי זמן לסגור פינות בבית, לקפל כביסות, להשתכשך באמבטיה.. ולפעמים גם לנקיונות שאני לא מספיקה בבוקר

ולפעמים אני סתם נהנית לשבת ולעשות כלום! פשוט לנוח לעצמי.

בד"כ כשהבעל חוזר באיזה 10 פלוס, הכל מתוקתק והולכים לישון!

רק מה? בחורף באמת דיכאון בערבים לבד. ב6 יש תחושה שכבר אמצע הלילה
    ואין חשק לעשות שום דבר. אז אולי בחורף הייתי רוצה שבעלי לא יעבוד בערב

ועל זה נאמר- הייתי רוצה
  • רק עכשיו התפניתי לקרוא את התשובות שלכן!!!

• אני מתה על השיגרה
  • אני די מרוצה מהשגרה שלי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• טוב, כנראה שאני היחידה שלא מרוצה מהשגרה שלי
    אולי בגלל שאין לי ערב פנוי לעצמי, לבעלי... משהו...
    אורימאמי לא מפנימה את המושג ללכת לישון
    היא יכולה להיות ערה עד 23:00
    או אפילו להרדם בשעה סבירה (20:00) ואז להתעורר ב 22:00 כאילו בוקר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה