האח הגדול מעצבן! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האח הגדול מכור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כאילו שזה לא היה צפויייי שיוציאו את בטי בגלל שהיא בהריון! ובדוק שהיא זאת שביקשה לצאת..........זה הרי ברור שזיווה היתה צריכה לעוף הקרפדה המטומטמת הזאת! בעעעעעעעעע

29 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג מה את רוצה מזיוה באמת שלא
    סליחה כן אבל זה פשוט אטימות ועיוורות (יש מילה כזאת?

• הם פחדו עליה שם
    גם בהריון ראשון
    גם משימות שהם בטח היא לא הייתה עושה
    וגם בדיקות איך בדיוק ???

מה הפלא שהוציאו אותה

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• בנות אין מצב שבעולם שזה מכור
    תבינו שאם עולים עליהם ואנשים שלחו אס אמ אסים ושילמו כסף זה תביעת ענק

נראה לכן שזה מכור באמת???

אולי אנשים מהצד לא הצביעו לה מהסיבות הכתובת אבל אין מצב שירמו וישקרו לקהל המצביעים

• סיוון לא מעניין אותי אם התנפלו עליה או לא היא חולת נפשששששששששש!!! יש לה התנהגות חייתית היא פשוט אישה מסכנה שמחפשת יחס ואין צורך לציין שהיא גם טיפשה גמורה וסמרטוט של ברי........מסיחנתי היא מיותרת לגמרי ואני רק מקבלת עצבים כשאני רואה אותה ואת החפירות שלה על זהירות בדרכים ובלה בלה בלה אמן שתעוף בהדחה הבאה

• אין ספק שהיא לא הבן אדם הכי חכם עלי אדמות
    אבל אני לא חושבת שהיא רעה
    אני חושבת שמרוב שהיא טיפשה היא פשוט לא מצליחה לבטא את עצמה נכון
    ואני חושבת שקים עלה על זה והחליט להתסיס נגדה
    לדעתי אם הדיירים ישבו איתה בלי קים לחצי שעה שיחה בשקט הם יבינו שהיא מישהי אחרת
    היא אישה מבוגרת, אמא לילדים, קצת קצת קצת דרך ארץ וקצת קצת קצת רגיעון ווליום

• ברי וזייוה שתיהן מטורללות כל היום אומרות בעזרת השם בעזרת השםם ובסופו של דבר רק מקללות! עושות שם רע לכל הדתיים ממש תפארת מדינת ישראל בושה בושה בושה עצוב שיש אנשים כאלה וסיון לא יודעת מה מצאת בה אבל ביינתים היא רבה עם כל העולם וברור שהיא חושבת שהיא תשיג מזה רייטינג רק בגלל זה היא מתנהגת ככה וגם בגלל שהיא מטורללת אהה וכמובן צבועה

• לפי דעתי גם זה היה מכור

• רגע רגע רגע למען הסר ספק לא מצאתי בא כלום ושום דבר
    אני פשוט חושבת שדבר ראשון ולפני הכל כבוד לאנשים מבוגרים מכם
    ודבר שני אני חושבת שלפניה צריכים לעוף קים, יעל, סופי = שהם אנשים ממורמרים ומתסיסים, חסרי ביטחון עצמי, עלובי נפש, ועיקרם עיקרם זה רוע טהור.

לאחר מכן מצידי שזיוה תלך לנהוג על איזה אוטובוס צהוב בארה"ב

• לי יש שלושה אנשים שאני פשוט לא מסוגלת להסתכל עליהם..
    זה קים,זיוה וברי.
    עם קים הבעיה ידועה הוא צבוע ברמות הזויות כולו משחק אחד כמו שפנונה אמרה..
    זיוה מחפשת צומי , צורחת צועקת מקללת ובעיקר חופרת

• חחחחחחחח טלי קלטתי את זה

• סיון,
    איך את מצפה שינהגו בזיוה בכבוד אם היא מבזה ומזלזלת בכל מי שסביבה?
    יחס גורר יחס.
    אני אישית לא יכולה לסבול את ההתנהגות האינפנטילית שלה.
    אני מבינה שיש לה אג'נדה לקדם אבל זה שהיא צורחת "די לתאונות" ומאחלת לקים אירוע לב.. יש בזה טעם לפגם.

מרגיז אותי גם ששתי הדתיות החסודות והמתחסדות לא רצו לשבת ב"מושב לצים".
    חחחחח - מה פשר התוכנית אם לא מושב לצים???? אני חושבת שהן היו צריכות לחשוב על זה קודם..

• חחחחחחחחחחח האמת שגם אני לא יכולה לסבול שמאלנים קיצוניים כאלה (סליחה אם אני פוגעת במישהו..) אבל לא אהבתי את הצורה שהיא הגיבה אליו זה היה יותר מדי כזה.. כאילו אם אני הייתי במקומה לא הייתי עושה את זה ככה.. הייתי לפחות מקשיבה לו כמו שהוא הקשיב לי
    אבל יש מצב שזה בגלל שאני בנאדם כזה באופי ובמזל (מאזנייייםםם!) ואני תמיד מעמידה את עצמי במקום שני הצדדים..

ובאמת שאביבית הזו פתאטית ברמות הזויות חחח מסכנה כואב לי הלב עליה
    תראו העלו תמונות שלה מ 2004 עם בלונד ובלי ריסים.. נראה לי גם בלי שפתיים
    זהו ברגע שראיתי את התמונות האלה התנפצה עבורי אשליית אביבית.. חחח חשבתי שהיא מדהימה והתבדיתי!!!
    http://celebs.nana10.co.il/Article/?ArticleID=857834

• סיון הקטע שברי עשתה עם השמאלני באמת היה דוחה סבבה אני מסכימה שהוא בוגד ישראל וחרא של בנאדם אבל הדרך שהיא הגיבה היתה כל כך ילדותית שלא עניין אותי הצד השני, היא יכולה להתנהג ככה לכל אחד אימאלה אני חושבת שבגיל 13 הייתי מתנהגת ככה מה זה זה??? ואת אומרת שהיא אישה בוגרת ובגלל זה צריך לכבד אותה? ממש לא מסכימה איתך בשבילי היא ממש לא בוגרת ההתנהגות שלה כמו אחת שממש ממש לא בגילה

• אני מסכימה עם כל מילה של אלינור

• טוב נו תכלס גם אני אמרתי אולי יקבל התקף לב יהיה אקשן בשידור

• אני מסכימה לגמרי עם שירה!
    לא יכולה לסבול אנשים שמטיפים לאחרים כל היום והם בעצמם
  • תגידו מישהי מכן רואה את השידור במהלך היום? או שאתן רואות רק בימי ראשון ושלישי?

• אוקיי ליאת אז אני אמסור לאמא שלי שהחינוך שלה היה לקוי

• אני רואה כל הזמן.....ועכשיו מתלבטת אם לזמין את הערוץ כי אחרי היום אני מרגישה שהכל מכורררררר

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שירה
    גם אצלך עדיין יש בלי שהזמנת?
    לא אמרו שזה עד ה8 לחודש?

• חחחחחחחחח כן

• דרך אגב בגלל זה אני אומרת שאני בטוח הייתי מפסידה באח הגדול
    פה בפורום יש לי פה גדול
    אבל במציאות אני הכי חננה בעולם

• מה עד ה9? אצלי זה עדיין פתוח

• סיון תאמיני לי שגם אם קים לא היה פותח את הויכוח הראשון על הכלים בכל זאת היה שם באלאגן על דבר אחר. באמת נראה לך שהן היו יושבות כמו ילדות טובות? עובדה שאין אחד\ת בבית שהן עדין לא רבו איתו. רואים שהן כאלו צרחניות ותוקפניות זה פשוט האופי שלהן ובמוקדם או מאוחר זה היה יוצר וזה יצא ממש מוקדם

• איכככככככ בעעעעעעעעע זיוה דוחה. אבל היא גם מצחיקה. קצת חולת נפש לא?

• אני רואה גם כל היום..הזמנתי את הערוץ..
    [/center]
    ]
  • מכור ועוד איך מכור!!!!
    אתמול ראיתי כמה שעות טובות ערוץ 20,
    בטי רבה עם בעלה צינזרו את רוב הקטעים המעניינים,
    באיזשהו שלב בטי נכנסה לאח הגדול וביקשה לעזוב,
    ורוב הדיירים ידעו על זה.
    כל פעם שהראו שהדיירים מדברים על העזיבה שלה המצלמה העבירה לקטע אחר.
    ברור שזה מכור! גם בשידור חי אף אחד לא היה מופתע שהיא זו שקראו בשם שלה.
    זאת פשוט חוצפה! אני לא מסמסת יותר לא אחד!!![/
  • טוב אבל מצד שני אי אפשר היה לצפות שלא ידיחו את בטי...
    היא בהריון, מספיק ההורמונים הולכים לשגע אותה גם בלי אוירת הטרלהלהלה באח הגדול
  • לדעתי זה לא שהיא בקשה לצאת זה בגלל שלא רוצים לקחת אחריות...
    תחשבי שבתחילת ההריון יש מלא סיכונים...הריון חוץ רחמי (לא עלינו) הפלה הריון כימי.... צריך בדיקת דופק ואז שקיפות וסקירת מערכות...קיצר ב3 חודשים האלה יש לה בדיקות חשובות... שלא נדבר על הבחילות והרצונות...והעצבים שיש בבית שלא בריאים לה....[

קיצר בהפקה לא לוקחים אחריות אחרת היא יכולה לטבוע את אימאימא שלהם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה