מה אתן אומרות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בשלושה חודשים האחרונים החלטתי שאני חייבת לרזות והתחלתי דיאטה רצינית.
    ירדתי איזה שבע- שמונה קילו ואז נכנסתי להריון...
    יש מצב להמשיך לרדת במשקל? כי אני ממש לא הגעתי אל היעד שרציתי, ולא בא לי לסיים את ההריון הזה במשקלים הגבוהים שסיימתי בהם את ההריונות הקודמים.
    יש מצב או שאני ארשה לעצמי להתיאש וזהו?
    (עד היום הייתי גיבורה לגמרי אבל בעבודה אצלנו הזמינו פיצה ויצאה לי הנשמה רק מהריח והתאפקתי לא לאכול, ופתאום חשבתי שאני סתם מענה את עצמי ואני ממילא לא ארד במשקל אז אני יכולה לפרגן לעצמי פיצה פעם ב......)

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • אני חשובת שלא ניתן לרזות או ראסור לרזות במהלך ההריון.
    הכי חשוב לאכול אוכל מזין (הלוואי ואני הייתי מקשיבה לעצמי

• אני לא מסכימה. לדעתי אם אוכלים נכון את כל אבות המזון ולא מנשנשים שטויות יש מצב לרזות גם בהריון, או לפחות שהמשקל שאמורים להעלות בהריון יתקזז עם ההרזיה ובעצם לא תעלי במשקל. הכי נכון לדבר עם דיאטנית. כל הכבוד על הגבורה מול הפיצה! הפורום מצדיע לך!

• תלכי לדיאטנית הריון

• צריך לדעת לאכול בצורה מבוקרת.....פיצה זה מאוד מגרה אבל צריך לדעת כמה לאכול וכול כמה שעות לאכול....דיאטה בהריון על דעת עצמך זה וודאי אסור אבל אני יודעת על כאלה שהלכו לאנשי מקצוע טובים ואף ירדו בהריונות....בהצלחה...
  • אני יכולה להגיד לך על עצמי שאני הרשתי לעצמי בהריון לאכול מכל הבא ליד הייתי זוללת בלי סוף ובגלל זה אני כמעט חצי שנה אחרי הלידה ויש לי עודף של משקל כ8 קילו

• אפשר בהחלט להוריד במשקל הריון או לפחות לא להעלות כלום במהלך ההריון.
    בשביל זה יש ללכת לאיש מקצוע.
    שיהיה בהצלחה אל תתיאשי
    [

• זה תלוי בדיאטה שלך. אם את בדיאטת כאסח אז ברור שלא.
    אם את הולכת לפי תפריט מגוון ועשיר בהכל בכמויות נכונות של מנה לאדם
    אז את תרזי בהריון או שזה יתקזז עם העליה במשקל של העובר וכל זה, כמו שקרן כתבה לך.

בכל אופן, אם היית רעבה באותו רגע שבאה הפיצה, לא רואה למה לא לקחת משולש אחד.
    אם לא היית רעבה אז אין מניע לקחת.

תלכי לדיאטנית הכי בטוח!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה