האם מישהי מבינה בסוגי פיקדונות, השקעות וכו'...? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, רציתי להתייעץ עם מי שבקיאה בנושא.. הוצע לי פיקדון מסויים בבנק שלי מזרחי , לסגור סכום של עשר אלף שח במסגרת פקדון מובטח לעשר שנים ואני מתלבטת אם זה שווה..האלטרנטיבה היא להשקיע אותו בבורסה, אבל הבנתי שהמצב היום לא כל כך בטוח.. אודה לתשובה ממבינות בעניין..
אורטל
4 תגובות
עמוד 1
אני לא מיעצת לך אני רק אומרת את מה שאני יודעת אם את משקיעה בבורסה במניות - ההשקעה יכולה להכפיל את עצמה אבל גם להפסיד ודיי הרבה אם את משקיעה באגחים בניירות ערך - ההשקעה תגדל אבל במעט כל הזמן אבל הכסף כיביכול בטוח
המצב כרגע לא אמרו לעניין אותך כי את סוגרת את הקופה ל-10 שנים ואי אפשר לדעת מה יהיה עוד 10 שנים אם את שואלת אותי אני הייתי מתייעצת עם יועץ השקעות שיש בבנק שיהיה בהצלחה
היי אורטל אני מבינה מעט מה הציעו לך במזרחי אילו תנאים ? לגבי בורסה אני מסכימה המצב היה בבורסה לא משהו , יש ירידות ועליות וזו תקופה לא יציבה להשקעה בגלל כל מה שקורה באירופה כרגע ואנחנו מושפעים מזה, כמו כן לא מדברים על זה הרבה גם מצבה של אנגליה לא משהו בכלל. ולקינוח הטייקונים בישראל מתקשים לפרוע את החובות שלהם לבעלי האג"ח. אני לא הייתי משקיעה כעת בבורסה...כל הכספים שלי מושקעים בבנק בתוכניות פק"מ או חיסכון ארוך טווח, פקדון מובנה. בנוסף את יכולה להשקיע גם באג"ח שם אולי תרוויחי קצת יותר מאשר בפק"מ או תוכנית חיסכון. או תבדקי גם אפשרות של פקדונות מובנים.
הלן
נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
אני אומנם גם רואת חשהון וגם יועצת השקעות ואולי אולי אני יכולה לתרום מעט מהידע שלי כמובן בתנאי שאת ההחלטה הנכונה את עושה ולא מישהו אחר....... מה שאני אומרת זה במסגרת יעוץ בלבד. בכ,א המצב כרגע לא טוב ולכן כשאי לבדוק לאיזו סוג של השקעה הסגירה בתוכנית מובילה אותך....כמו שאמרו לך מניות אפשר להרוויח הרבה כסף ואפשר גם להפסיד.ובאגחים יש לך את היתרון של הריבית שאת מקבלת בכול מקרה. בגלל שאת מקבלת את ההצעה מבנק מזרחי אז שתדעי לך שזו על כול פנים השקעה שהיא די סולידית אפילו אם שאלו אותך איזה סוג של השקעה את רוצה...... אני לא היתי סוגרת כסף לעשר שנים בכול מקרה....(אא"כ יש לך עוד מאות אלפים בצד)ובודקת כמובן כמה הם מציעים לך בסגירה של עשר שנים.אם זו סגירה לעשר שנים היתי הולכת על אגחים ולא מניות שיהיה לך בכול מקרה את הריבית ...ז"א יכול להיות שמחיר האגח ירד אך אם זו ריבית טובה היא תכסה לך על ההפסד..... אם משקיעים במשהו שהוא חו"ל(במניות) לזכור:המצב בארה"ב בשנה הקרובה ילך וישתפר והמצב באירופה יתכן שרק יהיה יותר גרוע ולכן בנקים של אירופה לא מומלצים בכול מקרה....עדיף חברות גדולות שמדורגות טוב...ושמחלקות דיבדנים בכול מקרה עדיף שוב להתיעץ עם הבנק לראות מה הם מציעים....אני היתי הולכת על סולידי בכול מקרה...
היי בנות! קודם כל תודה רבה על התשובות והנכונות לעזור.. זה הפיקדון שהציעו לי, מה אתן אומרות?