היפוך העובר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,אני עדיין לא אמא אבל בדרך...ואני מקווה שיש פה מישהי שיכולה לייעץ לי.
    אני בשבוע 32,יש לי רחם דו קרני ולא מזמן התגלתה אצלי רצועה אמניוטית שתודה לאל לא גרמה לנזק רק מה שזה עושה בנוסף לרחם הדו קרני אין לעובר מקום להתהפך וכולי תקווה שהוא בכל זאת יתהפך במהלך השבועות הקרובים אבל הרופאה הכינה אותי לעניין שאם לא אז היא תשלח אותי לעשות היפוך.אחרי קריאה קצרה הבנתי שהעניין כרוך קצת בסיכונים.יש פה מישהי שעברה את זה או מכירה מישהי שעברה את זה?
    חשבתי לוותר על כל העניין ופשוט לקבוע לי תור לקיסרי,השאלה מה הפרוצדורה?
    אני ממש אודה לכן אם תענו לי...זה הריון ראשון שלי ואני ממש לא יודעת מה לעשות.

תודה רבה והמשך יום נעים :)
9 תגובות
עמוד 1
  • לא מבינה בזה.
    לגיסתי יש רחם דו קרני ועברה פעמיים קיסרי
  • לא מבינה בזה
  • אני גם מקווה...תודה :)
  • מניסיון לא לעבור היפוך !
    זה כואבבבבבבבבבבב
    זה מסוכן
    לא עוזר תמיד !
    עברתי וממש מיצטערת על הרגע הזה
    עברו 5 שנים מאז והכאב עדיין בזיכרוני

לדעתי עוד יכול להיתהפך
    יש כל מייניי שיטות טיבעיות (תרגילים להיפוך)
    תיבדקי ...

ובהצלחה
    ומקסימום קיסרי זה ממש לא נורא
  • גם אני שמעתי שהיפוך מאוד כואב ורצוי לבוא עם תיק מוכנים כי לפעמים זה מביא ללידה ורק רופאים מומחים מסויימים עושים היפוך. תחשבי טוב לפני שאת מחליטה
    שיהיה בהצלחה במה שתחליטי
  • בסוף לא עברתי אבל תכננתי לעשות וכבר היה תור
    אצלי הוא התהפך רק בתחילת חודש 9 בסוף לבד
  • זה בדיוק מה שקראתי.אני כבר החלטתי שאת ההיפוך אני לא אעשה...
    בשביל לקבוע קיסרי אני צריכה לתאם עם הרופאת נשים שלי?
  • לקבוע קיסרי זה ממש פשוט:
    הולכים לבי"ח בשבוע 32 בערך וקובעים תור.

בהצלחה
  • תודה רבה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה