אוווף האוכל הזה מחרפן אותי!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות זה רק מחמיר אגם לא אוכלת!!!! היא אתמול אכלה בקושי שלוש מאות סיסי כל היום אני דוחפת לה בלילה בקבוק מתוך שינה היא אוכלת גג שישים
    לא יודעת כבר איך להתמודד עם זה זה ממש גומר אותי...
    מה יהיה כשאני יחזור לעבוד היא בכלל לא תאכל תעשה קונצים לסיון אני ימות... אני ממש מנסה לא להתרגש מזה אבל לא יכולה....
    אוף אני כבר לא מתמודדת עם זה טוב זה גורם לכל הסבלנות שלי לפקוע!!!

4 תגובות
עמוד 1

• אני כבר הבנתי את הקטע: בגן בבקרים ועם חברים- אחה"צ בבית שלהם או שלי, נעמה חמסוס אוכלת...
    על-אותו משקל: אצל-המטפלת...ועוד סיון,שהיא כבר מנוסה בתחום ולא-מתרגשת

• מאמי כל אחד אוכל כמה שהוא יכול שי-אל עד היום אוכלת בין 90-120 CC כל ארוחה וגם זה בלחץ....

תחשבי כמו שאנחנו אוכלים בכמות שונה כך גם תינוקות..היא אוכלת כמה שהיא רוצה...

• גם הילדה שלי ציפלונת....
    אני אומרת תודה שלפעמים היא מסיימת 180 - אני ממש ממש ממש שמחה כשזה קורה כי לרוב זה נגמר ב 90 או ב 120 וזה אחרי 3-4 שעות שהיא לא אכלה והיא אמורה לגווע....
    אני לא יודעת על מה היא חיה- בטריות כנראה!

שאלת בטיפת חלב?
    אם הילדה לא בוכה ועדיין משחקת ומחייכת ועושה פיפי- אולי זה תקין?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה