צירים מדומים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות לאחרונה אחרי מאמץ(אבל לא תמיד כשאני מתאמצת זנ קורה)אני מרגישה כאבים בבטן התחתונה בלי כאבים בגב או במותניים אבל ממש די דומה לכאבי מחזור ,הם די סדירים וארוכים ולאחר שתיה או משהו כזה זה עובר....זה קורה לי גם בלילה כשאני שוכבת במיטה....הבטןדי מתקשה למרות שלפעמים גם כשזה קורה לי הבטן לא מתקשה....אני בשבוע 32 ביום שישי יש לי תור לרופא.נראה לכם שזה צירים מוקדמים או מדומים????מה אתם אורמות להוריד קצת הילוך ?כי למשל אתמול היו לי את התחושות האלו ואז שתיתי וזה עבר...ופתאום נורא התחשק לי לשטוף את הבית(אני אוהבת שהוא נקי ומסודר כול הזמן)אז שטפתי...אבל אולי עכשיו בחודש שמיני זה לא טוב....??????עליי לצין שזו לידה שלילשית שלי בעז"ה ובהריונות הקוגמים לא היו לי כ"כ הרבה תופעות כאלו...פעם אחת אני כן זוכרת שהיתה לי בהריון השני....
4 תגובות
עמוד 1
  • בכל מקרה כדאי לנוח... ולהקפיד לשתות. גם אם מדומים וגם אם לא.
    לי התחילו מאתמול צירונים כאלה של בטן שמתקשה. מהניסיון של הלידה הקודמת אצלי זה יכול להוביל ללידה אבל עד שזה לא נהיה כואב אני לא מתרגשת.
    הייתי אולי מורידה הילוך אבל מצד שני לא מפסיקה לחיות... מה שאניעושה בשבועות האחרונים זה מנקה את הבית בהפסקות. עושה 2 חדרים - הפסקה קצרה וכו'...
    אבל באמת הכי חשוב לשתות. חורף עכשיו וזה משהו שנוטים להזניח...
    העיקר המשך קליל וידיים מלאות.
    מה יש לך בבית? ומה עכשיו?

• אני מפחדת שאני מתאמצת יורת מידי ולא רוצה להוביל לליד כ"כ מוקדם.יש לי בבית בן ובת(בן 4 ורבע ובת 3 ורבע)ועכשיו......בעלי ואני הסכמנו שלא מספרים לאף אחד....אז זה בינתיים סוד....העיקר הבריאות!!!!!
  • צודקת
  • מאיזה שבוע באמת אפשר כבר ללדת?
    בכלל, איך יודעים מה זה צירים?
    מעולם לא חויתי את זה ואני בשבוע 30... אשמח אם תעדכנוני :)

כולנו הילדים של אבא בשמים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה