היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול הייתה ההחזרה ה-1 שלי. שעברה בהצלחה ועם המון תקווה לבטא מהממת עוד 12 יום.
מאז ההחזרה יש לי הפרשות לבנות (אני מניחה שזה מהאנדומטרין) אבל מה שלא מובן זה שההפרשות קצת מימייות כלומר הרטיבו לי את התחתון וזה קצת מלחיץ אותי....
האם מישהי חוותה משהו דומה????
תודה מראש....
16 תגובות
עמוד 1
לגמרי!!! האנדומיטרין הזה פשוט מזעזע, חכי רק התחלת איתו... ככל שמשתמשים הו יותר ההפרשות מרובות יותר. פתאום בזמן ישיבה במשרד אן הליכה ברחוב זה נוזל בכמות כזאת כאילו ברח לך קצת פיפי " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
יאווו שיר בדיוק ככה - התביישתי לרשום שזה מרגיש לי כמו פיפי חחחחחח ....
איך הרגעת אותי... תודה... תודה... תודה... מתפללת לבטא טובה
בהצלחה בבטא!!!!! מחזיקה לך אצבעות
תודה קרן!!!!
בהצלחה בבטא!!!! בעזרת ה׳ בעוד 12 יום תבשרי רק בשורות טובות!!!!!
ההמצלה היא פשוט אחרי שלוקחים אנדומטרין לנוח בשכיבה בערך 25 דקות. לא אומרת שזה יפתור את בעיית ההפרשות אבל זה עוזר במקצת :)
שיהיה בהצלחה
בעזרת ה׳ עוד שבועיים בטא יפייפיה
ערב נפלא
אפרת
אם זה מפריע לך את יכולה להחליף, לי נתנו את האוטורוגסטן וזה עשה לי ממש רע ביקשתי להחליף וקיבלתי במקום קרינון 8% ממש נוח, אני לא מרגישה אותו, שום דבר לא נופל או מטפטף והוא גם חזק אז זה רק פעם אחת ביום...
בהצלחה לעוד שבועיים
צודקת ימית
גם אני לקחתי קרינון וכרגע הוא הכי מומלץ לדעתי. הרבה יותר נעים מהאנדומטרין
שיהיה בהצלחה
אפרת
טוב אז הספירה לאחור החלה בשביל 2 השושות גם אני עברתי החזרה אתמול של מוקפאים. הפשירו 3 וכולם שרדו, אמנם שתיים מהם נראה לי נפגעו בתא אחד, אבל נראה לי שזה טבעי לא?!? שירשיר- ספרי לי שוב את הסיפור שלך שארגע
שושה5- בסבב הקודם לקחתי גם אנדומטרין והתופעות שאת מתארת מוכרות. יאללה מתחילות לספור ביחד.. המון הצלחה שיהיה לך!
שושה 10- איך אני שמחה בשבילך!!!!!! יאללה בעזרת ה' בעוד 12 יום תבשרי לנו על בטא מהממת!!!
תודה מאמי מקווה שאשמח אותך יותר בעוד 11 וחצי ימים מה קורה איתך? עדכניני
שושה 10 איזה כיף לשמוע שהחזירו לנו ביחד!!!! בע"ה שניקלט יחד ושלשתינו יהו בשורות טובות.
כדי להרגיע אותך חברה טובה שלי עברה החזרה עם עוברים ללא הקפאה שלא צלח ושלושה חודשים אחרי (כי נדרשה לעבור ניתוח להסרת חצוצרה שהיו בה דלקות) עברה החזרה עם מוקפאים שרק 2 (מתוך 6) שרדו ואחד היה עם פחות חדרים כמו שסיפרת והיום היא אמא לילדה מ ד ה י מ ה בת שלושה חודשים....
אז אין לך מה לדאוג, כמו שכולם אומרים צריך רק אחד חזק ומנצח.... ובע"ה יהיה לך אותו עוד החודש...
מחזיקה לשתינו אצבעות ותפילות לקב"ה
ונטלי תודה רבה, על התמיכה את מדהימה בקרוב אצלך...
שושה באמת מעודד!!! הלוואי מחזיקה לשתינו אצבעות! כמה כיף שנוכל להעביר את הזמן ביחד
לשושות היקרות -שיהיה המון המון בהצלחה ,שנשמע בשורות חיוביות
לשתי השושות היקרות!
המון בהצלחה " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."