תחילת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב, לפני כשבוע התבשרנו ע"י בדיקת דם שביצעתי כי אני בהריון, אני מאמינה שאני באזור החודש הראשון כי עבר בסביבות חודש וחצי מאז הוסת האחרונה שלי.
    קבעתי תור לרופא נשים אך זה יהיה רק בסוף שבוע הבא ועד אז יש לי שתי שאלות שאין לי את מי לשאול:
    1. האם תחושת "בלאגן " בבטן היא טבעית? כל מיני התרחשויות שלעתים כואבות ולעתים תחושה ממש לא נעימה כמו תחושת עצירות...

2. המשפחה שלי הזמינה אותי בשבוע הבא לרכיבה על סוסים (אני מאמינה כי משהו די עדין ואיטי -כי אנו לא יודעים לרכב על סוסים.....), והשאלה האם בשלב כה ראשוני של ההריון-יש בכך סיכון?
    מקווה שהסברתי את עצמי כראוי, תודה מראש.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. כן
    2. לא, אין בכך סיכון, אך אני ממליץ לוודא קודם לכן כי ההריון תקין.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה