דיי כבר!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כנראה שיש כאן כמה שלא יכולות בלעדיי, אז הנה התגובה שלי, למי שלא החזיקה את עצמה כבר ולא יכלה לחכות, אז ככה:

קודם כל ל-בקרוב זה יגיע,
    יש לך מושג בכלל למה התפרצתי?? את בכלל יודעת איזה קול הייתי כאן להמון בנות חרישיות?? אני מבינה שלקח לך מלא זמן עד שנכנסת להיריון, וקיבלת כאן את התמיכה שציפית לה יותר מכל, ואני זעקתי כאן בשביל כל אלו שהפסיקו לקבל את התמיכה הזו!!
    נכנסתי לכאן כ"כ הרבה פעמים, ומצאתי את עצמי קוראת הודעות שאמורות להיות בפורום אחר!!
    נכון, זה משמח, מרגש ומעודד לקרוא על כל בחורה שנכנסת להיריון לא משנה בפעם המי יודע כמה, אבל זה כן כואב לשמוע על בנות שמתבכיינות על הורמונים ועל כאבים בציצי ועל מריבות עם הבעל בגלל זה, או על דברים שקשורים להיריון, וזה פשוט נשמע כמו שמחה לאיד על בנות שלא מצליחות!! סליחה, אבל עם כל הכבוד, כאן מנסים למצוא בנות שיתמכו בנו, ולא בנות שירשמו כמה טוב להן בחיים!!! זה לא מעודד ולא משמח!!! בתור אחת שמנסה ולא מצליח לה, לא יעודד אותי שבחורות כמו שרון יירשמו עליי שאני בחורה קנאית ונואשת ועכשיו היא גם הוסיפה נבזית, וזו בחורה שיש לה שני ילדים בבית, עוד אחד בדרך, ונגעלה מבדיקת סוכר וטרחה לרשום לנו את זה, ועדיין ממשיכה לרשום על זה, למרות שכבר בהודעות קודמות רשמתי וטרחתי לענות שוב ושוב כמה שאני לא התכוונתי לפגוע, ובסוף אני זו שהכי נפגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז ממש, אבלללל ממממממששששששששששששש לא השתפנתי, פשוט כבר אין פה מי שאני יכולה להישען עליו שיתמוך בי!!

אני עומדת מאחורי דבריי, ואמשיך לעמוד מאחוריהם, פשוט הפורום הזה הפך להיות של היריוניות בלבד, אני כמעט ולא מוצאת פה בחורה אחת שעוד ממשיכה לנסות וממשיכה לכתוב על זה בלי לחשוש!!!!!!!!!!!!!

ותמצאו לכן באמת עם מה להתעסק, אני כל הזמן מוצאת את השם שלי בהודעות שלכן, למרות שאני יודעת שגרמתי פה לרעידת אדמה רצינית, אבל מספיק!! דיי!!!
    נכון שהאמת כואבת, אבל זה מה שיש!! זה מה שחשבתי, וזה מה שאני אמשיך לחשוב ולהגיד!! אלא אם יהיה פה שינוי!!! למרות שלא נראה לי כ"כ.....

15 תגובות
עמוד 1
  • אני מאחורייך.

צריך פשוט להפסיק עם זה...

יש פה בנות שצריכות לשים פלסטר על הפה!

פשוט לרדת מהנושא...

כל אחת אמרה את דעתה אז די.
  • היי לך
    אני חייבת לכתוב לך משהו. אל תצאי מנק' הנחה שהבנות שהרו נשארות כאן וכותבות לכן את "צרותיהן" בכדי להכאיב או לשמוח לאיד... אני לא חושבת שזה המצב...
    אני בהחלט מבינה אותך... מי כמוני מבינה... זה מעצבן שאת מנסה ומסה ובאה מישהי שמקטרת על עייפות וכל מה שאת חושבת, ראבק, תנו לי רק להיות בהריון!! חצי טענה לא תשמעו ממני!!!! זה קשה, זה בטוח!!!

אבללל, אני לא חושבת שמישהי שמחה לאידן של בנות שלא מצליחות!!
    אני רואה את זה מכיוון אחר, אולי הבנות עדיין לא מצאו את מקומן בפורום אחר והן מרגישות מחוברות לבנות שכאן ומרשות לעצמן לשפוך את אשר ליבן ממש כמו חברות אמיתיות!
    אני לא זוכרת אם כשמישהי ביקשה תמיכה כי לא הצליחה להרות ולא קיבלה זאת , באמת שאינני זוכרת אבל אני באמת חושבת שאין כוונה רעה!

אני שוב מזכירה שאני לא זוכרת בדיוק כל שרשור ושרשור שהכתב כאן גם לא את השרשור המדובר ולא מוצאת טעם לנבור בזה שוב.
    אני חושבת שבנות שהרו צריכות להתחשב ברגישותן של הבנות שלא מצליח להן בקלות כי זה כואב!! אין ספק. אבל גם להיפך!

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • היי vil,

אני מסכימה עם כל מילה שכתבת!
    אני לא חושבת שאף אחת עושה בכוונה ואני בטוחה ש gals כתבה מכאב וחלילה לא כדי להתסיס או לפגוע באחרות.

יחד עם זאת הופתעתי לגלות כי ישנן בנות נוספות שמרגישות כמוהה...

השרשור הסתיים מזמן וישנן בנות שעדיין ממשיכות לנבור בנושא.
    הבנות פה לא מבינות של gals כואב באשר לה...
    ולקרוא לה נבזית,מגעילה או קנאית להריוניות האחרות או על סף ייאוש ולא מסוגלת לשמוח בשמחתן של האחרות...זה כבר עובר כל גבול טעם הטוב.

יש גבול ובנות פה צריכות לשמור על הפה שלהן...
    אף אחת פה לא יודעת עם מי היא מדברת זה ב"סך הכל" פורום (אבל איזה פורום..) הבנות פה לא מבינות שאם מישהי נעלמה ולא מגיבה יותר כנראה עובר עליה משהו...

ואת יודעת מה vil כמו שאמרתי אף אחת לא יודעת מי נמצאת בצד השני וכל ה "ירידות" האלה שלא פוסקות יכולות להביא את האחרת למצב ......שכדאי שלא נפתח בפורום...

פה אני כבר כותבת אינספור שרשורים ועונה לבנות ומבקשת שיפסיקו...אתן לא יודעות עד כמה חזק/חלש הצד השני נפשית.

ואני מאוד ממליצה לך לקרוא את השרשורים בנושא... תופתעי לגלות איזה מילים בנות מוציאות מהפה..
  • מעתיקה את התגובה שלי מההודעה הקודמת גם לכאן....

אני קראתי את כל השרשורים המביישים ההם, אפילו לא הצלחתי להגיב... אני לא מתכוונת להביע דעה או עמדה כרגע מהסיבה הפשוטה שזה פאסה!!!! (וגם מבייש) די כבר באמת מספיק עם זה...

אז די! די ! ודי!

שרון, אנא ממך תפסיקי להזכיר את הנושא, תרפי, תשחררי ממנו... די הרוחות נרגעו, מי שצריך להתנצל עשה זאת כבר... הגיע הזמן להניח לנושא, באמת...

כולכן מוזמנות להציץ מידי פעם לפורום השכן שלנו, אין דברים כאלה!!! בנות מדהימות אחת אחת שעוברות תקופה קשה מאוד, של טיפולים אינטנסיביים, זריקות, שאיבות, הרדמה מלאה, כישלונות.... מהמקום הזה בדיוק , המקום הקשה, הכואב... אנחנו מתחזקות, צומחות ומחבקות אחת את השניה...

VIL- תודה
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • חמודות שלי
    צר לי לקרוא שכך בנות מדברות אחת לרעותה... בסה"כ לכולנו חלום משותף ללדת ילדים בריאים כשנרצה בכך!!
    לכן אין מקום להעליב אחת את השנייה!!
    בהצלחה לכולן, ואתן מוזמנות גם לפורום פוריות, התעלמו משם הפורום, מאוד נחמד שם!

שוב בהצלחה,!

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • סליחה שאני מתערבת ,מאחלת לכולם בהצלחה גם לאלו כבר ננכסו להריון וגם כמובן לאלה שבדרך.אני רוצה לשתף אתכם בסיפור שלי אולי תגידו לי שגם אני בפורום לא נכון,נכנסתי להריון 4 חודשים לאחר חתונה (לפני זה שתיתי גלולות במשך שנתיים וחצי) זה הריון שני שלי ,יש לי בן שכבר בן 12 ,והסיבה לכך שנשאתי בשנית בקיץ .אז תתארו לעצמכם את שמחה ושל בעלי היקר על הריון שקיבלנו כל -כך מהר ,לפי חישוב הייתי כבר ב שבוע 5 ואז יתחיל הבלאגן יתחילו הכתמות חומות רצתי לרופא וירגיע אותי שזה דבר שכיח וקורה הרבה אבל הריון הזה כל היה רצוי ואני לא נרגעתי בערב טסתי למיון -הבטא כבר הייתה 1480 (הרופא שלי אפילו לא טרח לשלוח אותי לבדיקת דם) בבית חולים בהתחלה עלה חשש של הריון חוץ רחמי ואחר-כך תוך רחמי לא תקין שבוע שלם שכבתי בבית חולים ,בטא המשיכה לטפס אך הריון לא יתפתח ובסופו של דבר קרה דבר שממנו הכי פחדתי נאלתי לעבור גרידה בשבוע 7 להריון ועוד לפני עברתי גהנום עם למנריה כאבי תופת שלא מאחלת לאף אחת (מי שיודעת לפני גרידה מחדירים לנרתיק שתי מקלות בגודל של קיסם שיניים שעשוייים מאצות ים להרחבת צוואר הרחם) בכיתי והרגשתי נורא .גם שחזרתי כבר הביתה היה לי מאד קשה גם דימום לאחר לגרידה ו כאבים ,שתיית אנטיביוטיקה ,אבל הכי ,הכי זה היה כאב לב ועוגמת נפש ,בכיתי כל-זמן שאלתי למה זה קרה לי ? ואיך ? מה עשיתי לא בסדר? אני לא מעשנת, לא משקאות חריפים ,משתדלת לשמור אורח חיים בריא. היהו ימים שראיתי את תינוק בחלום והייתי מתעוררת בבכי מר.אם הכל היה בסדר הייתי צריכה ליהות כבר בשבוע 12.אבל מה לעשות מממשיכים הלאה למרות הקושי,כבר עברתי את בדיקות לאחר גרידה ברוך השם הרחם נקי,קיבלתי כבר וסת ראשונה מאז שהייתה מאד קצרה יחסית שהוסבר לי שזה קורה לאחר גרידה.עכשיו כולי ציפייה לביוץ שלי (אני מקווה שיופיע החודש).בהתחלה שנרשמתי פה הייתי בפורום של אובדן הריון ששם לא ממש שיתפו פעולה איתי,אולי בחורה אחת כתבה לי ואז עברתי לפה שגם פה כתבה לי אם אני לא טועה רק בחורה אחת.עכשיו אני שוב חוזרת אחורה לנסיות להכנס להריון -אז אולי גם אני לא צריכה לי ליהות פה??.אם כבר יש לי ילד והייתי בהריון ובעזרת השם זה כבר יהיה הריון שלישי שלי.אני חושבת שאנו צריכות לתמוך אחת בשנייה ולעזור עד כמה שאפשר ולא לריב ולכעוס.
  • קודם כל מרגו.. אני מאחלת לך שבקרוב תעברי חוויה מתקנת של הריון קל ומהנה!!

לגליה קורין וכל השאר..
    אני השתדלתי לא להיכנס לכל השרשור הארוך והקשה שהיה כאן לפני זמן מה.. וחשבתי שהרוחות יירגעו עם הזמן וכולכן תחזרו לכאן.. וזה לא קרה.
    הפורום אמור לתת לכולנו תמיכה בתקופה קשה שאנחנו עוברות.. ואני הרגשתי שאני אכן מקבלת כאן תמיכה מכן ומשאר הבנות. אני מבינה מאוד את מה שגליה אמרה ומסכימה איתה מאוד בתחושות.
    עם זאת מדובר בפורום וירטואלי ולא מחייב, אתן יכולות לשים את הריב הזה מאחורכן ולהמשיך לקבל תמיכה ממי שכן רוצה לתת לכן אותה ולהעניק תמיכה למי שצריך אותה ( כמוני למשל).
    הייתי מאוד שמחה להיכנס לפורום ולמצוא כאן הודעה משמחת של גליה שיצאו לה שני פסים.. בדיוק כמו שאני מחכה כבר לרשום הודעה כזאת בפורום הזה.. כי אתן היחידות שליוו אותי כבר הרבה חודשים במצב הכל כך לא מהנה הזה.. ואני יודעת שבאמת תשמחו בשבילי.
    לסיכום אני מאוד מקווה שתצליחו לשים הכל מאחורה, תשתחררו מהכעסים ותנסו לחזור לכאן ולהתייחס למי שכן עושה לכן טוב!
    ואם החלטתן שאתן מוותרות.. אז אני מאחלת לכן המון הצלחה בחיים..,. וגליוש אני מאחלת לך מה שאני מאחלת לעצמי- להיקלט וכמה שיותר מהר!!!

לא שווה לבזבז כל כך הרבה רגשות על העניין הזה, יש לנו מספיק על הלב בתקופה הזאת!

שיהיה לנו המשך שבוע מהנה..

שרית

me
  • שריתוש,
    את מדהימה והעלית לי חיוך..
    שמחתי לקרוא את ההודעה שלך ועשית לי מאוד טוב על הלב...

קורין -
    את האחת והיחידה, אין עלייך, אוהבת אותך בכל ליבי ונשמתי.. ושמישהו יעיז להגיד אחרת... מהיום הראשון שלי פה קיבלת אותי בזרועות פתוחות ואף פעם לא סגרת אותן בפניי... נכנסת לי ללב ואף פעם לא תצאי!!

• כמה כיף היכנס לפורום ולראות כאלו הודעות!!!
    הלוואי אמן אמן אמן שכולכן תיקלטו במהרה!!!!
    תפרסמו או לא תפרסמו העיקר שיהיה קל ותקין!!!

מרגו מחזקת את ידך... שולחת לך המון חיבוקים!!
    ניו וגלס- אוהבת המון הלוואי ונתסשר בבשורות טובות כולנו ...
    אמן!!
  • יפה לך להבין מה שבא לך אני לא אמרתי שאת נבזית אלא שהתבטאת בצורה נבזית יש הבדל !!!

• ושיר תסתכלי טוב מי פתח את הפה באותו שרשור

• היי גלס...

קודם כל אני מתנצלת אם דבריי יצאו משליטה
    אני באמת מבינה לליבך ולא חושבת שצריך להתבכיין על בדיקות או הורמנים
    זה דברים מבורכים כשמחכים להם כל כך...
    ואת יכולה להישען עליי מתי שתרצי ובהכול. אני הכי יבין והכי יתמוך ויעודד.

אבל יחד עם זאת מאמי אני בטוחה שזאת לא הכוונה חלילה לעשות רע למישהי גם אם אומרים שהבחילות קשות ואם אומרים שלא ישנים בלילה....
    זה אומנם נכון המטרה קדושה אבל זה עדיין מתסכל ברמות קשות...
    אז בובה שלי אל תיקחי את זה לכיוונים האלה...

בעז"ה בקרוב אני בטוחה שתרגישי את ההורמנים ואת הבחילות לא לאבד אמונה...

בקשר למה שאמרה עלייך שרון שאת נואשות וקנאית אני באמת פיספסתי את זה... וחושבת שהיא ממש ליכלכה אותה, זה לא לעניין וירדה לרמות שפלות ביותר.

מאמי פשוט אל תתיחסי... ושרון באמת אולי הגיע הזמן לשחרר ולעזוב את זה.

הפורום נועד לכולם לשתף להתייעץ לייעץ לתמוך ולהיתמך....

וכל אחת יכולה להיות בטוחה שתמיד תהייה כאן מישהי בשבילה
    לא משנה מה אל תרגישי שלא.יתמכו בך..
    יקירות בקרוב תהייו בצד השני של הגלגל רק סבלנות., אמונה, תקווה.

בשורות טובות ויום מקסים.
  • בקרוב זה יגיע. אם לא היית מעורבת עד עכשיו אז עדיף שתקראי מהתחלה הכל ואח"כ תגידי לי אם אמרתי משהו לא בסדר.
    איך את יכולה לקבוע שאני לכלכתי עליה אם בכלל אמרת שפספסת הכל אולי זה ההיפך???

• תודה רבה למישהי תמכה בי - בהצלחה לכולנו
  • היי לכן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה