היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאחלת לכולנו בהצלחה החודש! שנקבל כבר את התשובה המיוחלת ונוכל קצת להרפות מכל ההתעסקות בלהיקלט ויותר נתעסק באיך להכין את חיינו לקלוט יצור קטן ולהרחיב את המשפחה!
בכלל אני רוצה לאחל לכולן שנה של הזדמנויות, אהבה, בריאות והרבה נחת!
20 תגובות
עמוד 1
תמיד ידעתי שיש לך שריטה, לא ידעתי כמה!!
מהממת אצלי ירד ברד היום ואני לא גרה בדרום ספרד
חחחחחחחח כנרת הרגת אותי!!!
נטאלי, בגלל השריטה הזו את כל כך אוהבת אותי להזכירך...
כנרת יא׳הורסת.... חבל שלא ירד שלג!!!!
רק סיימתי את ההודעה ומצאתי את עצמי שוב בגשם ברציף אחרי שהורידו אותנו מהרכבת בקוררר לחכות לרכבת הבאה.... מאוד מקווה שזו לא הברכה שלי חח חח
קרן אני באמת מקווה בשבילך שהרכבת תגיע מהררררררר תרתי משמע
מי אמר שאני אוהבת אותך??
אחרי ההתבכיינות שלי על הרכבת, היא הגיעה יותר מהר ממה שאמרו ואפילו מצאתי מקום לשבת... עכשיו רק צריכה לפלס את הדרך החוצה חחח חח
נטאלי, אני גם מתה עליייךךךךך אהובתי!!!!!!
אני מאמינה שלכל דבר יש משמעות וכמו שהרכבת הגיעה מהר, כך גם הרכבת עם החסידה.....
ואם לא מקסימום אני קופצת לשמים ומורידה כמה חסידות לכל אחת מאיתנו - הגזימו עם העיכובים [storkשלהם.... חחחחחחחחח
קרן את כזו מהממת אני ממתינה בקוצר לשיכפולים קטנים שלך מ ה מ מ ת !!!!
שיר ש(ו)יר הלל לקרן אגב ממש השקעתי בהודעה זה מהאייפון לקח לי שעה עם הספל צק הזה חחחח
אז עכשיו תעריכי את זה שאני תמיד מגיבה דרך האייפון.... אולי כבר תסדרי לך וואטסאפ אם פתחנו את נושא האייפון???
מחכה לשכפולים קטנים שלי... מחר נטפל בסוגיה הזו... חח חח
שושה יאקורעת... חח ח מתאים לי שתביאי לפורום כמה חסידות... הן באמת עברו את הגבול
קרן
אני אמרתי לך שיש בינינו נקודת דמיון גדולה ?!
אז זאת השריטה
לי יש תעלה לה לה לה לה
מאחלת לך גשם של ברכה והמון אהבה
כמובן שלכולןןןן
ההצלחה מתחילה באמונה ! בה-צ-ל-ח-ה אורטל
איזה קרועות אתן...חחחח
אגב, איך יודעים שאני מגיבה מהאייפון???
התגובה שלי ערומה, אף פעם לא תראו אייקונים , מעצבן! זה תמיד מקפיץ את המסך למעלה ולוקח שעה לעשות הודעה/תגובה...
אז אם אתן רואות כאלו.... " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
99% מהתגובות שלי זה מהאייפון.... ותמידדדדד אני משתמשת באייקונים, אני חולה על זה
אורטל טוב שחזרת אם את פה סביר להניח שאת חשה בטוב שיר בהצלחה מחר מה קורה מחר ? שאיבה / החזרה ?? התקנתי what's up חפשו אותי 0577337376
היום יצאתי עם כיתתי לטיול שנתי בפרדס
כנרת, ברוכה הבאה לעולם הוואטסאפ!!!
איזה יום עבר עליי... כל כך שמחה שנגמר ומתחיל יום חדש! לילה טוב אהובות שלי!
כנרת...
אני? מחר? לא קורה כלום יקירה אולי התבלבלת עם מישהי אחרת?! " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
שיר לפעמים כשאני ממש אבל ממש עייפה אז אני מדמיינת שאני קוראת דברים פשוט דימיינתי בהודעה הקודמת שלך שמחר קורה משהו האנטיביוטיקה שאני מקבלת העיפה אותי
גברת כנרת, שלא תעופי על עצמך יותר מידי... מחר יש לנו טיפול!! חח ח