להיכנע? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הילדה שלי, בת חודש, ישנה לא טוב על הגב! יש לה כאבי בטן ואחרי שהיא יונקת היא מתלוננת איזו חצי שעה עד שנרדמת שוב.

וכשזה בלילה זה ממש מעצבן- היא מתעוררת כל שעה, נופל לה המוצץ והיא בוכה, בקיצור- שתינו לא ישנות טוב. וזה אחרי שבגיל שבוע כבר ישנה לי 6 שעות רצוף בלילה! עד שבאו כאבי הבטן

אתמול, אחרי הנקת הלילה, השכבתי אותה על הבטן כדי להרגיע לה את הבטן. תכננתי להפוך אותה לפני שאלך לישון, ועד אז להשגיח.
    בפועל נרדמתי.... וקמתי אחרי.........7 שעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היא פשוט ישנה לילה ברוגע!!

מיותר לציין כמה נבהלתי כשקמתי!!

אבל מאז שמתי אותה גם אחרי שאר ההאכלות על הבטן והיא פשוט הייתה רגועה!

מה אתן אומרות?
    להיכנע ולהשכיב על הבטן?
    זה כל כך מפחיד אותי!!
    מצד שני, אחרת אין לי לילות

או שאולי יש איזו פשרה בין האפשרויות?
14 תגובות
עמוד 1
  • תקשיבי, ליעץ לך להכנע אני לא איעץ
  • מזכיר לי את השירשורים היותר ישנים וסוערים פה

• צ'- אני לא הרגלתי אותה לבטן בכלל. להיפך- היא בכתה בהתחלה ועזבתי את זה.
    אבל מאז שהתחילו כאבי הבטן- רק אז היא רגועה וישנה

וזה באמת מאוד מלחיץ
  • אני יודעת אני אומרת לך שתחשבי טוב לפני שאת שמה אותה עוד כמה פעמים כי אז היא כבר תכתיב לך
  • אגב, אפרופו פשרה, נסי להשכיב לישון על הצד
    אולי זה ילך

• אוולין ישנה מהיום הראשון על הצד..רק במשך היום כשאני ערה לידה שמתי אותה על הגב..על הבטן היא התחילה לישון רק כשהתחילה להתהפך לבד.

דברו איתי בפייסבוק

• תשמעי, התעמולה שמשרד הבריאות מפיץ לגבי שכיבה על הבטן (כשפעם הוא המליץ על זה, גם בגלל ההתפתחות וגם בגלל הגזים) כ"כ מפחידה, ממש יש טרור באויר
    שנראה לי, שאף אחת לא תגיד לך מילה על לשים אותה על הבטן
  • בהחלט שאלה קשה.
    מצד אחד שתיכן ישנות טוב. מצד שני - הסכנה המרחפת בעקבות כך....

לא יודעת, אני פחדנית בנושאים האלה. הייתי ממליצה על הגב וזהו. מקסימום על הצד...

ומצד שני יש הרבה מאד בנות שמשכיבות על הבטן מהלידה ואין אפילו בייבי סנס .. אז החלטה קשה .. 

• לא יודעת מה להגיד לך. א
    חיין שלי ישן על הבטן מיום שהוא נולד, הוא בן 4 חודשים, בלי עין הרע

• אני לא אגיד לך מה לעשות- אני אגיד לך מה עשיתי... ארי ישן לידי. מגיל חודש וחצי ישן על הבטן. לילה שלם. 10 שעות. ברוך השם... השינה שלי אולי לא היתה הכי טובה כי קמתי כל כמה שעות לבדוק שהוא נושם אבל הכל בסדר טפו טפו טפו.

• הי שי-אל בת 5 חודשים וישנה רק על הבטן {סבלה מאוד מגזים} ורק כך היא נרדמתואני מציצה כל כמה דקות וב"ה55555555555
  • תודה בנות

באמת שעזרתן

מיצי- יוווו איך את צודקת
  • 7 שעות??? 555
    אני הייתי מניחה לה לישון על הבטן
  • אמלי שלי התחילה להתהפך מהגב לבטן בגיל חודש וחצי. (מליון חמסלולות עליה) ומאז היא ישנה רק על הבטן.
    [

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה