להיכנע? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הילדה שלי, בת חודש, ישנה לא טוב על הגב! יש לה כאבי בטן ואחרי שהיא יונקת היא מתלוננת איזו חצי שעה עד שנרדמת שוב.

וכשזה בלילה זה ממש מעצבן- היא מתעוררת כל שעה, נופל לה המוצץ והיא בוכה, בקיצור- שתינו לא ישנות טוב. וזה אחרי שבגיל שבוע כבר ישנה לי 6 שעות רצוף בלילה! עד שבאו כאבי הבטן

אתמול, אחרי הנקת הלילה, השכבתי אותה על הבטן כדי להרגיע לה את הבטן. תכננתי להפוך אותה לפני שאלך לישון, ועד אז להשגיח.
    בפועל נרדמתי.... וקמתי אחרי.........7 שעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היא פשוט ישנה לילה ברוגע!!

מיותר לציין כמה נבהלתי כשקמתי!!

אבל מאז שמתי אותה גם אחרי שאר ההאכלות על הבטן והיא פשוט הייתה רגועה!

מה אתן אומרות?
    להיכנע ולהשכיב על הבטן?
    זה כל כך מפחיד אותי!!
    מצד שני, אחרת אין לי לילות

או שאולי יש איזו פשרה בין האפשרויות?
18 תגובות
עמוד 1
  • אני גם הייתי משכיבה על הבטן, אם התינוק יותר רגוע למה לא..

• על הבטן לא מומלץ בכלל...
    תנסי להרדים אותה על הבטן ולהפוך אותה אח"כ, או שתנסי להשכיב אותה על הצד...

• תנסי להשכיב אותה על הצד שימי לה מגבת מגולגלת שתתמוך בה בגב ובבטן
    ככה זה גם יחמם לה את הבטן שלא תכאב וגם ישמור אליה שלא תשכב מסוכן

בהצלחה

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• אולי אני אשמע סתם היסטרית, אבל אני לא הייתי משכיבה בכלל לישון על הבטן.
    האמת שלא השכבתי את שקד לישון גם על הצד מהפחד שהוא יתהפך על הבטן
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• תודה בננות

נעזרתי
  • זה באמת ענין של גישה..אני העדפתי להרדים על הבטן ואז להפוך אבל אצלי הן בכלל לא סבלו מגזים

• על הבטן ולהפוך זה רעיון.

אבל נראה לי ש-2 בעיות יפריעו לי בזה:
    1. לעתים קרובות אנחנו נרדמו יחד. זאת אומרת אני מסיימת האכלה והיא עדיין חצי ערה, מניחה אוותה, ונשכבת במיטה. בד"כ מספיקה להעיף עוד מבט ואז נרדמת. בעיקר בהאכלות של אמצע הלילה שאז באמת אין לי כוח לחכות שתרדם..
    2. אני חוששבת שהבעיה היא לאו דוקא בהרדמות אלא כל השינה עצמה יותר טובה על הבטן..
    אבל ננסה

בעגלה זה גם רעיון. ננסה גם אותו.. אף עלל פי שיש לה עריסה די קטנה אז לא נראה לי שזו הבעיה.

וברור שכשאני אחזור לעבודה נתחלק בעלי ואני.. אבל כרגע אני בחופש והוא עובד וקם מוקדם מאוד (וגם לוקח את הילד הגדול לגן )אז נראה לי הוגן שאני אקום בלילות..

ובכל מקרה תודה על העצות!
  • אולי את רוצה שאני אעשה לך חתימה??

• תראי,
    לפי ההמלצות כמובן שאסור.
    אבל כמו שההורים שלנו והסבתות שלנו אמרו,
    "בתקופה שלך היה צריך להשכיב רק על הבטן", ו/או "בתקופה של אמא שלך השכיבו רק על הצד".

אני חושבת שזה באמת עיניין של אינטואיציה,
    ואין כמו אינטואיציה של אמא.

• שוב תודה!

נגה- בכיף!!
    אני אשמח

מה את צריכה בשביל זה?

• תשלחי לי למייל
    תאריכי לידה של כל מי שאת רוצה שיופיע בחתימה
    אפילו יום נישואין אם בא לך
    תמונות אם את רוצה
    בקשות מיוחדות (למשל רק באדום, ציור של פרח וכו')
    ושם משתמש וסיסמא שלך באתר
    המייל שלי [email protected]

• אני אשלח אבל הפעם באמת אחרי שאקום..

אני כבר שעה מבטיחה לעצמי לחזור לישון הרגע..

טוב נו, ככה זה בכל בוקר כשאני פותחת עיניים אני בטוחה שרק הילד יצא למעון ואני אוטוטו חוזרת לישון. זה קורה אולי ב2% מהמקרים. בשאר אני פשוט נשארת ערה ועושה דברים בבית (לא חסר)..

אז ליל"ט ואשלח לך בהקדם

אה, ולילה טוב (אמיתי) גם לך!
  • נתראה בערב

• כבר כתבתי פה כמה פעמים
    שאצלי גם יותם וגם ניצן ישנו על הבטן מגיל ממש צעיר
    ניצן היה מאושפז בבי"ח אחרי הלידה - וכבר שם (בילודים) הם היו משכיבות אותו על הבטן.. אומנם שם הוא היה מחובר לסיטורציה.. אז אם היה קרוה משהו המכשיר היה מצפצף... אבל בכ"ז.

אני כן בעד להשכיב על הבטן בעיקר אם נוח לה.. ואם את חוששת שימי לה .. ברח לי השם של המכשיר שמצפצף אם התינוק מפסיק לנשום...
  • למה מפחיד? הקטנה שלי גם ישנה רק על הבטן
    פייס: ortal_hori
  • גם שלי רוב הזמן על הבטן ... מפחיד רצח אבל זה או על הבטן או עליי ... הוא בן 3 חודשים
  • אני הייתי חוששת להרדים על הבטן..
  • מיכל ישנה רק רק רק על הבטן- גם בלילה.....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה