מה קורה לי? ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היוש,

שאלה לי: הציצים שלי כמובן כואבים, והפטמות נראות כמו חצ'קון עם ממש מוגלה באצמע... האם זה בסדר?
    כי רופא הנשים שלי, נראה לי , מתחיל לשנוא אותי מזה שאני מופיעה אצלו כל שני וחמישי עם עשרות שאלות, ונדמה לי שהוא כבר מצטער שגילה לי הריון :) יש במבטו משהו שאומר "למה נכנסת להריון???? למה????"
    אז אשמח לכמה תגובות בשביל להבין אם הכל בסדר ולא להרוס את יחסיי עם גניקולוג :)
    תודה!

7 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי

נראה לי שזה לגיטימי - למרות שלי לא היה תסביכי חזה עד הלידה

• אם זה רק נראה ככה וכואב אז כן זה בסדר.
  • זה בהחלט לא נראה מי יודע מה אססטתי, אבל מי רואה? חוץ ממני, כמובן, ומבעלי (לפעמים
  • את בכללית? כי מגיע לך אחות ליווי הריון שאליה את יכולה להתקשר, להגיע , להתייעץ ןהיא תענה לך על הכל.

בקשר לציצים - כאב זה נורמלי. חצ'קון עם מוגלה? הייתי בודקת. אולי רופא עור....

• הציצי אמור לכאוב קצת

• היי,

תודה על התגובות עד כה... אני רוצה להדגיש שזה ננראה לי כאילו הציצי מתכונן לעבודה בעתיד, זה הכל, פשוט אף פעם לא ראיתי אותו ככה, אולי הכל בסדר ואני סתם מדמיינת....

אני במכבי, לא בכללית.
    נראה איך יתקדם ואם זה ייראה משהו - אלך לאותו רופא מעצבן :) למרות שהוא חמוד ומנוסה, הוא כבר זקן ועייף :)

• אולי כדאי שאחות תראה את החזה שלך ותרגיע אותך או תתן לך טיפול

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה