אוף, קשה! צריכה חיבוק... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בד"כ גיא ילד מדהים, נוח, ישן 3-4 פעמים במהלך היום כל פעם בין 50 דקות שעה וחצי. כמובן שכשהוא קם זה עם חיוך מפה ועד אילת...

אבל היום, מסכן קטן, לא יודעת מה עובר עליו, הוא לא ישן יותר מחצי שעה רצוף, , שמתי אותו לשחק ואז הוא שום מפהק, משפשף עיניים, מילל, ושוב חוזר חלילה, קם אחרי חצי שעה...!

אני ממוטטת, וחושבת על מחר... מקווה שמחר הכל יחזור להיות כרגיל כי בעלי לומד מחר וחוזר הביתה ב21.30 כך שאני כל היום לבד. אם יהיה לי יום כזה שוב מחר, למרות שאי לא מאמינה

11 תגובות
עמוד 1
  • מאמי

• שירגיש טוב

• מאמי שלי שולחת לך ים חיבוקיםםםםםםםם

• שירן מאמי, ניסיתי להכין לו 180, הוא לא רוצה, הוא אוכל 120 וגם את זה לא מסיים תמיד. אתמול הוא אכל פעם אחת 140 וגם זה בגלל שארוחה לפני הוא אכל רק 40 סיסי. מדי פעם הוא אוכל 160 או 180 אבל זה נדיר...

נופקי - תודה מותק

• יכול להיות שהוא מצונן? אולי קשה לו לנשום?

מחזיקה אצבעות שהכל יחזור לקדמותו....

שתדעי לך שאני מגיל 3 חודשים ככה. 45 דקות בכל שינה. גם בלילה. אז תתנחמי. ואני עובדתתתת

• מה שרציתי לומר זה- לא לבאס אותך... אלא לזה שהגוף מתרגללל....כשאין ברירה אז אין ברירה....
    אבל כמובן שהכל עוד יכול להשתנות....

• מיכלי - לא ידעתי, מסכנה שלי, את בקושי ישנה. מקווה שיסתדר ושהדסוש תישן יותר טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה